ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

tiistai 16. toukokuuta 2023

#bingea̶n̶d̶p̶u̶r̶g̶e̶

 Pitäisi leikata kaali, viipaloida porkkanoita ja keittää riisit, lisätä mausteet sekä soijarouhe ja suola niin tulisi keittoa.
En mä jaksa mitään. Katselen vanhoja instagram kuviani mitä jakanut. Viikot menee nopeeta. 
Täällä on kyllä huomattavasti siistimpää, kun tuo robotti imuri tuli. Sitä pitäisi huoltaa aika paljon kyl, siivousten välissä siis. Ei se ihan lelu ollut. Melkei. Kattoo kauan tuo kestää. Latasin illalla sen sovelluksen ja nyt yhdistin sen nettiin ja aloin lataa päivitystä. Kuollaan kaikki.
Pihassa pitäisi olla tänään lava jonne heittää tavaraa. Pitäisi viedä pahvit. Olisi kyllä toisaalta kiva ilmestyä talkoisiin (vaikken ole ennenkään ollut) kun saunassa en ole käynyt täällä ehkä ikinä? Etäinen muistikuva että olisi käynyt 11 vuotta sitten tutustumisreissulla pukuhuoneessa ehkä.
On se kyllä nyt ihanan siistiä. Otti sängyn alta ja vaikka mistä paikoista täydet pölyt irti. Arvioisinko kolme tuollaista säiliöllistä. En ole uskaltanut tunkea vettä siihen. Kostuttanut jotain pyyhettä sen alla. Puolikuun muotoinen<3
Tämä on hyvä masennukseni kannalta. On kaveri joka puuhaa mun puolesta.