ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

lauantai 20. toukokuuta 2023

I f*cking hate movies

 Eniten vihaan elokuvissa sitä, että uutuuselokuvat ei löydy enää Makuunin hyllystä että ne voisi vuokrata. Ensin ne käy elokuvissa, jos käy, ja sitten joutuu odottaa ikuisuuden, kunnes olet jo unohtanut koko elokuvan. Sen pystyy kattoo jostain sitten vasta.
Kun streemauspalvelut aloitti että, jaksoja ilmestyy viikottain, niin se lisäsi vähän yhteisöllisyyden tuntua kun niistä pystyi keskustelemaan. Kuten sarjat Rings of Power ja House of the Dragon.
Mä en ole mikään elokuvabloggari, mutta olen nähnyt yli tuhat elokuvaa ainakin elämäni aikana. En ajatellut ottaa millään kantaa tekijänoikeuksilla rahastamiseen, mutta tiedänpähän vain olevani syytön.
Haluaisin katsoa yhden komedian. Hyvä tunnusmusa, näyttelijäkaarti hupaisa ja liittyy vampyyreihin. Sitä ei ole youtubessa, iTunes kaupassa, ja jos yritän klikkailla missä muualla sitä voi katsoa niiden virallisten sivujen mukaan niin tulee 404 erroria. Voisin katsoa 2019 vuodelta jotakin huonoja suomalaisia elokuvia kuten Aurora tai Baby Jane, mitä en ole nähnyt- samalla kun odotan että Sisu vaikkapa ilmestyy kauppaan.
En tiedä katsonko Pientä merenneitoa. Olen sen alkuperäisen dvd:llä omistanut vai blurayna, ja aloitin kaksi kertaa katsoa vähintään enkä jaksanut koko pakettia lauluineen. Liian paksua merten vaahdoksi. Toinen elokuva mitä odotan on varmaan se Barbie. Miksi näistä markkinoidaan vuositolkulla ennen ilmestymistä? Kaikessa hiljaisuudessa, se Folie à Deux jokerileffakin saatu kuvattua.
En ole katsonut elokuvia ehkä puoleen vuoteen ainakaan. Sellainen tunne mulla on ja se on masentavaa. Maksaisin jos siitä ei oltaisi tehty niin turhauttavaa löytää ne alunperinkään.