Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

sunnuntai 21. toukokuuta 2023

"Never get high on your own supply"

 TikTokin videot näyttää mulle Bahmutia surevan Zelenskyin, Brittien kansallisradion BBC:n jaksoja ohjelmaa jossa parit homot kaksisuuntaiset vieraineen studiossa, naurattaa ja kertoo faktoja eläimistä tai lentokoneista jne. hyvistä tavoista mitä noudatetaan.

Sitten toki näitä illalla tulevia jutteluohjelmia Amerikoista ym uutista ja musapilipalia. Kiinan tiktok muka rajoittaa lasten sovelluksenkäytön 40 minuuttiin. Siihen tuo viittaa otsikkokin.

Seuraan varmaan satoja tilejä, mutta... yhtenä muiden joukossa. Harmittaa jos oikeasti ihmiset on alkanut kääntyä Ukrainaa vastaan nyt jo... Jos Venäjä hyökkäisi niiden kotiin ja tuhoaisi kaiken ja olisi varmaa ettei sitä tuu ikinä koskaan kukaan rakentaa uudestaan. Olisi kodit tuhottu, niin ei paljoa naurattaisi. Toki yhdellä koomikolla oli hyvä pointti, että koska hän on kasvanut sodan keskellä, niin hänellä on oikeus nauraa asialle koska muuten tulisi hulluksi miten käsitellä traumoja.

Joku väitti että mun kommentti venäjästä olisi ollut jotenkin Venäjää vastaan, ja että olisin myös harhaluuloinen ja rokotettu. Jos et ole rokotettu, niin se vasta harhaluuloista on. Ne jotka esti covid-19 leviämisen on rokotettuja, ja lääkäreitä ja tutkijoita. En näe miksei äiti luonto olisi onnistunut tappaa jokaisen ihmisen virukseen, jos asialle ei oltaisi tehty jotain ja taisteltu sen leviämistä vastaan.

Mun babushka eli mummu on kertonut, ettei venäläiset ikinä korjaa mitään tuhoamaansa vaan kaikki jää vain paikoilleen siihen mihin se rikkoutuu, oli se sitten auto tai hökkeli. Samaa tundraa mitä ollut aina. En näe että Venäjä onnistuisi rakentaa Ukrainan alueelle mitään parempaa. Ne vain tuhoaa koko maan pahimmassa tapauksessa, jos niiden veljet Ukrainassa ei onnistu pysäyttää etenemistä. Poltetun maan taktiikka on ollut aina venäläisten käytössä ja se on harmillista.

Mutta joo, Kiinat ja Intiat jatkaa bisneksiä niiden venäläisten kanssa ja sit tuodaan jostain muualta kautta 300% hintainen bensa.