Oma kuva
Tampere, Pirkanmaa, Finland

Translate

Ääriolosuhteet on uusi normi maapallolla

  •  Valokuvauksen opettaja antoi hyvän ohjeen. Don't take the shot!, jos on liian vähän valoa. Siitä on tosin jo puolet mun elämästä aikaa. Olin 17 vuotias 17 vuotta sitten, joten olen nyt 34. Onnenluku 88. Edelleen. Vaikken käyttäisi mitään ikuisuuskoruja.
  • Olen ollut vähän masentunut joten olen vain nukkunut. Jos mä olen 17 tuntia ilman internettiä, niin todennäköisesti olen puoliksi koomassa tai jotain.
  • Sovittiin että meen huomenna bestiksen luo. Matkakortilla oli 83 senttiä eli se naisen euro ja sitä sitten latasin kympillä. Täytyy kai ostaa jotain omia juomia. Rahulia tulee kai maanantaina takuueläke. Siitä maksan aina yli puolet mun laitteita mut sillä sit elää loppukuu.
  • Eilen illalla säästin kaikki rahat kun en tilannut foodorasta mitään kotiin, vaan tein itse pitsat ja jonkun kakkutaikinan mikrossa.
  • Mulla ei ole kesätyö suunnitelmia. Viime kesänä oli yksi vuoro narikassa ja vklo hoidin koiria mutta nyt ei ole sitäkään. Vähän voisi lukea valintakokeisiin. Pitäisi kyl, mutta en tiedä edes menenkö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

Arkisto

quotes

Kajsa’s quotes


"For men, I think, love is a thing formed of equal parts lust and astonishment. The astonishment part women understand. The lust part they only think they understand."— Stephen King