Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

torstai 18. toukokuuta 2023

Ääriolosuhteet on uusi normi maapallolla

  •  Valokuvauksen opettaja antoi hyvän ohjeen. Don't take the shot!, jos on liian vähän valoa. Siitä on tosin jo puolet mun elämästä aikaa. Olin 17 vuotias 17 vuotta sitten, joten olen nyt 34. Onnenluku 88. Edelleen. Vaikken käyttäisi mitään ikuisuuskoruja.
  • Olen ollut vähän masentunut joten olen vain nukkunut. Jos mä olen 17 tuntia ilman internettiä, niin todennäköisesti olen puoliksi koomassa tai jotain.
  • Sovittiin että meen huomenna bestiksen luo. Matkakortilla oli 83 senttiä eli se naisen euro ja sitä sitten latasin kympillä. Täytyy kai ostaa jotain omia juomia. Rahulia tulee kai maanantaina takuueläke. Siitä maksan aina yli puolet mun laitteita mut sillä sit elää loppukuu.
  • Eilen illalla säästin kaikki rahat kun en tilannut foodorasta mitään kotiin, vaan tein itse pitsat ja jonkun kakkutaikinan mikrossa.
  • Mulla ei ole kesätyö suunnitelmia. Viime kesänä oli yksi vuoro narikassa ja vklo hoidin koiria mutta nyt ei ole sitäkään. Vähän voisi lukea valintakokeisiin. Pitäisi kyl, mutta en tiedä edes menenkö.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy