Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

keskiviikko 17. toukokuuta 2023

Samat vanhat uudet tahdit

 Mulla oli 2019 ja 2021 vielä gynegologisia ongelmia joten parin kirjoituksen maalitus niiltä ajoilta on isku vyön alle. Ablaatio on edessä mun yhden kaverin kohdunseinämille myös. Oli se sit kohdunkaulansyöpä tai mikä vaan, sä et näe toisen ihmisen tarinaa kannesta.

Ajattelin lopettaa bloggauksen kun oon niin masentunut  -tai mulla on jotain ongelmia.


Eilisen photoshopatut kuvat on tekoälyn luomia kirjoituksia ja deepfake ääniä ja videota huomenna. Mistä kukaan tunnistaa että käyn järkeen, kun vähän kasvat aikuiseksi.

Jatkan tätä julkaisua heti kun pääsen ylös sängystä -Kaverini kirjoitti että olen kunnollinen asianmukainen ihminen, eikä ymmärrä miksi minusta tehdään niitä perättömiä ilmiantoja. En tiedä olisiko raha sitten motivaattori. Mä ainakin tarvitsen motivaatiota tänään.

Lihoin kilon kun söin puoli kattilallista omaa kyynelsoppaani. Siinä oli liikaa suolaa.


Ei se mitään. En vissiin saa rakastua ihmisiin. Siis niinku mä tiedän että noi kaikki musiikit kertoo kaikki samaa iätöntä tarinaa. Mulla on se kaiutin tuossa ikean keittiönkaapin päällä missä poltan suitsukkeita, missä on mun keittokirjat ja osa kotivaraa. Okei on siinä mini zen garden (piirakkavuoka jossa on hiekkaa ja pari pientä patsasta mun jumaluuksista) näplätyn pitsin päällä ja tollanen tarjotin sen suojana siinä muiden juttujen kera, keltainen mini podi.


Mulla on koristetyynyjä ja torkkupeittoja. Kaikkia mukavuuksia. Jos multa löytyy se, niin muut ei sitä tarvii. Sitten on myös palopeite ja ensiapupakkauksia.
Mä asun täällä. Mä vietän liikaa aikaa netissä vaikkei mulla ole siellä yhtään tuttuja.
Voisi kertoa juttuja boteille yhtä lailla.