Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

lauantai 18. maaliskuuta 2023

Vain kuollut kala ui virran mukana ja muita Kajsan sananlaskuja

 Söin ainakin näkkileipää ja sourcream riisikakkuja tulisella juustosiivuilla ja popparit, ja laihduin 1,5 kiloa yössä. En ollut uskoa että paino alkoi 120:lla kilolla. Voisin tähdätä jonnekin 113:een joka saatoin olla 2016. Sitten 104, mitä olin joskus 2013 tai 2012 vaihteessa.

Ajatustyötä tehnyt varmaan. Katselin visoja Amerikan valtion sivuilta jostain syystä. Sitten yksi Roderick amerikoista laittaa viestiä. Olin sen kanssa kihloissa olevinaan joskus osastoaikoina, kun multa vietiin passikin etten karkaisi. Yritin lähettää sille lahjan postitse joskus, niin se tuli takaisin. Siitä tiesin että mikälie ihmiskauppaaja sekin olisi ollut. Sen syytä että joskus kokeilin fatify -sovelluksia iPhone 4:selle ja päädyin maailman rumimmaksi loiseksi hakusanoilla meemiksi nettiin.

 Katselin seripaino juttuja youtubesta muistin virkistykseksi. Tein yhden sabluunan ja mulla on kangasväriä, mutta en töpötellyt menemään kukkasia mihinkään vaatteelle. On mulla vaatteita, mutta ei sellaisia mitä käyttäisin.

Aloitin aamun suihkulla, hampupesulla, ja proteiinipirtelöllä. Voisi siivuttaa appelsiinin kuoret ja syödä sellaisen houkuttelevan päivän vitamiinipommin. Katsoa loput pari jaksoa netflixistä ya kirjasta tehtyä fantasiasarjaa. Päivä on vielä nuori. Pitäisi pelata pokemon go:ta koska tänään on yhteisöpäivä, mutta se ei ala vielä.

Tästä piti tulla aamusivut, mutta kävin lähes järkeen. Sitä se teettää kun kirjoittaa päivittäin kymmenen vuotta...