Odotuslistani

Hae tästä blogista

Voi hyvä tavaton kun on kesä joka jää unholaan

Melko varma että ChatGPT keksi omasta päästään kirjoja xD En ainakaan löytänyt niitä... kysyin siltä samanlaisia kirjoja kuin eräs 2020 para...

Translate

torstai 9. maaliskuuta 2023

Ei mikään muutu milloinkaan, vain noro seuraa kulkevaa

 Heikottaa, hikoiluttaa, vatsaa vääntää. Kaveri soitti saaneensa vapaapäivän osastolta, ja ettei siellä ollut kellään noroa. Joten voi olla jokin muukin myrkytys mulla kyllä. Toki en jaksa lähteä ulos jäätyy, mutta vaihdoin sohvan ja ison valkoisen pöydän paikkoja, ja imuroin samalla ne nurkat. Laitoin vähän pyykkiä pesuun.

Uusi elämä olisi ihan kiva ehkä sittenkin. Ette edes halua tietää mitä pervouksia jotkut laittelee mulle ihan tarpeetta. En ole nyt laittanut instagramiinkaan mitään selfieitä varmaan viikkoon? Joku remppa mulla on varmaan menossa.

Hiukset voisi värjätä tässä. Pitäisi käydä hakea postipaketteja. Siellä on kyllä niin arktisen kylmä, ei pysty ainakaan heti lähteä. Olen vain 5xl tpaita päällä ja shortsit jalassa kotioloissa.

Tilasin eilen foodorasta jäätelötuutin, limsaa, suklaalevyn ja patukan. Olen kohta syönyt nekin suklaat varmaan. Tein kyllä eilen makaroniakin ja paistoin kanaa, mutta se lämmin ruoka aiheutti sekin huonoa oloa ja piti levätä, ja paino nousi 122een taas.

Vain yhden vatsataudin lähempänä tavoitepainoa, eiks jee. Paitsi ettei tämä tästä ikinä muutu jos en aktivoidu kuljeksimaan. Kaikki väittää että mene lenkille, pyöräile, ja sitten ihmetellään jos tekisinkin monen tunnin lenkkejä ja ilmestyn niiden ovelle tai jonnekkin pyytää vesilasia ihan läähpuuh eikä ne edes tunnista omaa sukulaista tjsp. Silloin kun olin "vaisu" osastolla multa meni ääni, kun olin vilustunut ja ne pakotti puhumaan ja puolustelemaan itseäni. Kun painoin 66kg, enkä muka liikkunut yhtään tai kukaan uskonut mun saavutuksia laihdutuksesta. Siis pitäisi laihtua, mutta kuitenkaan ei saa.