ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

torstai 14. lokakuuta 2021

Rikkaat kyykyttää jo ihan tarpeeksi alempiarvoisiaan ja kuitenkin varastavat vaikutteet ja kaiken ihailtavan outouden sattumalta kun mikään ei ole enää alkuperäistä

 En tajua miksi alle kymppitonnin vuositulot tarkoittaa että olisin köyhä. En voinut osallistua äsken tulojeni vuoksi tutkimukseen josta olisi saanut euron tai kaksi. Elän ihan sopivasti. Minun ei tarvitse levitellä rahoja turhuuksiin. Tietenkin suurin osa rahoistani menee savuna ilmaan, sitä paitsi. Yhteiskuntaluokan alapää kun on. Rikkaat ei ymmärrä, että tupakoitsija ei mieti järkisyitä. Se täyttää tarpeen, rauhoittaa, ja siitä ei pääse yli. Vaikka aski maksaisi 50 euroa niin se on ostettava päivittäin. Ja voitte kuvitella kenet murhataan ja keneltä ne rahat varastetaan.

Tein wokkivihanneksia ja sinne pari kananmunaa ja kalapuikko. Ei mun lemppariruokaa. Maha tulee täyteen kyllä ja on värikästä. Aamuyöstä söin kinkku juusto voileipiä. Vaikea keksiä mitä söisi. Voisi tehdä ohukaisia, kiisseliä, puuroa tms tai mikrossa poppareita tai kylmää jogurttia tai hernekeiton. Sen sijaan että ostaa kalliita eineksiä, herkkuja, yms kalliista lähikaupasta

Mulla oisi kyllä tilaisuus juodakin niitä kaloreita alkoholin muodossa. Eiköhän sitä ole veressä jo promillen sadasosia, kun ei ole nukkunut kuin pari tuntia.

Mutta jooei. Pitää keksiä jotakin tekemistä taas ja mulla on 10+vuoden kokemus ajantaposta. Ihan hikoilen kun mietin mitä kaikkea voisi saada tehtyä. Laiska jos olisi niin ei edes miettisi. OK. Muutaman arabian lautasen tiskasin. YouTubesta katsoin Hobittilan ekonomista rakennelmaa jonkun mielestä. Se oli sen ajan ihmisen unelma se. Tekniikkaa voi myös pelätä. Koskakohan ihmiset kehittää älypuhelin-fobiat.

Jospa heittäydyn vietäväksi minne nenä osoittaa. Takavasemmalle tai yläviistoon. Jonnekin on mielen jatkettava.