Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

lauantai 1. toukokuuta 2021

rähmää ennätysmäärät

 Asiaan! Päivä olisi täydellinen jos löytäisin hyvän elokuvan netistä laittomasti. Four Good Days tai muu ensi-iltaleffa amerikoista. En tiiä. Ainakin naksut (cheese sourcream) jätän myöhemmäksi kun tätä syömäkelpoista on niin paljon ja kerääntyy tohon keskivälille.

Liputuspäivä, vappu, hauskoja asuja ja perinteisiä herkkuja kuten munkit sima jne juhlinnat on kaikki kyllä hoidettu. Sain vielä 6 litraa pepsimaxiakin tänne kun sain tulpan tiskialtaaseen.

Monopoli lautapeli eilen loppui siihen kun en suostunut muuttaa sääntöjä. En halunnut ostaa vesilaitosta mutta olisin ostanut sen kyllä mutta kaverini alkoi sitten mussuttaa ettei mun oisi pakko ja sitten kun oli sen vuoro siltä loppu rahat ja sen olisi pitänyt kiinnittää omaisuuttaan niin on se nyt pakko jommankumman hävitä ja koiraakin piti viedä niin vartti meni siinä paitsi ettei pelilauta lentänyt vaan kiltisti kerättiin tavarat takaisin laatikkoon. Huvittavin oli kun olin pankkiiri ja keräsin jotai rahojani lattialle jotka sit löytyi röökitauon jälkeen penkin alta... tai sit mun maha oli ne vetäissyt sinne en tiiä?

Voittaminen on tärkeää mutta täytyyhän koirienkin antaa voittaa välillä ettei ne masennu. "tän takia sun kanssa ei voinut pelata sulkkistakaan..." jne ottaisi ensin hirren omasta silmästä ennen kuin alkaa tikkuja muiden silmistä ja tuo vanhat riidatkin vielä pöytään! Sanoja suuhun ja kompromissia nurkkaan, reilu peli tärkeintä eli itkee jos häviää eli. Psykologista manipulointia sääntöjen muovaus tai kuka nyt syyttää mistäkin?

Kapitalismi on syypää, ei pelaajat.

Soitin vartin bestikselle viel tänään "tosielämässä" kun mun marjat kattilassa tuli yli ja päädyin tehdä marjapuuron lopusta mannakauroista. Kun hamsteri ei ole nakertanut yhtään tota yhtä sen puista lelua niin mä näin YouTubesta videon missä neuvottiin. Sivele pähkinälevitettä, tai liota marjoissa...

Siitä tuli ihan hyvä mutta neiti nukkuu. Eilen silitin sitä pitkään koko pituudelta ja se vaan oli liikkumatta siinä vähän ummisti silmiä. <3 Kiipeili juoksupyörää ja se melkein on jo löytänyt pakoreitin paitsi että toi terraario on varsin turvallinen.

Hmmm!!! Yksi mies josta tuli facebook dating match kävi tuomassa yksi aamu röökiaskin. Seuraavan kerran se tuli ja sit siltä meni halut kun hoidettiin se homma alta pois. Oon nyt sen kanssa viestiny paljoa. Se laittoi mulle (eri pankista) 60e että saisin ostettuu (lainaksi) switch pelin ja lupasin maksaa takas tiistaina 4.5. mutta ei tullut enkä sitten hankikaan sitä peliä mutta kyllä niitä vielä ilmestyy... ja sitten se on kuulemma tilaillut mulle jotain kaalimadosta seksileluja?? Mä vaan mietin että joko tää menee seurustelun puolelle vaikka vasta pari kertaa nähty! Sillä on lapsia ja se on varmaan innostunut liikaa deittailusta. emt!! Horoskoopilta tuli tiikeri

osaanselittää.piste.com

Läppäri on ladannut päivitystä ikuisuuden ja netflix tilaus päättyi. Lataan puhelinta toisessa huoneessa, ei kuulu mitään kuulokkeista enää ja pitäis hörppää välillä!

Siis vappu=ihana=hauska=sairaan hyvä=onnellista

Voisi tiskata lisää.

rähmä=gound

uusi sana repertuaariin. Mun sanavarasto on melko huono. Muisti ja puhetaidot on tallella en vaan käytä niitä tarpeeksi. Tai siis osaan kyllä kääntää kaiken mitä näen jos kysytään tai ainakin vastaus vähän sinnepäin... mutta suomenkieli on synteettinen ja englannissa taas ymmärtää kontekstista sanoja...

Selitänpähän vaan taas jotain niin ekstraa en osaa lopettaa ja lyhyen ytimekkäästi mitään lopun tynkää. Ihmiset iloitsee toivosta ja kevät herättelee kaikkia koloistaan, mutta muissa paikoissa sitä ei näy eikä kyetä mittaa edes kuolleita.

No mutta varat on niin epäsäännöllisesti jakautuneet maailmalla ja siihen on historiallisia syitä ja häviäjät on vaan antaneet tämän kaiken tapahtua kun sankareita ei ole.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy