Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

lauantai 6. maaliskuuta 2021

k-a-j-s-a-b-l-o-m

Ihan etualalla nyt taas ajatuksissa. "älä juo kahvia myöhään illalla" Sain kaksi tuntia unta maha ihan täynnä ja sitten otin hamsterin dunasta kolmeksi vartiksi pyörii juoksupyörää. Jonnekin netin syövereihin katosin, lähinnä itseni googletin, jne nyt ei saa unta enää. Liian hauskaa ollut joskus ja toivottavasti vieläkin? Oispa alkoholia, tarvisin kunnon aivosolujen murhat just nyt... liukenisi nimittäin muutama ylimääräinen vaikkei muuta kuin tietoa löydykään, kun kerran olen sanakirja.

Täytyy erottaa itseni muiden kulinaristisista taipumuksista. Viiskyt vuotta vanhoista astioista. Täysistä kotivaroista. 2006 vuoden sitruunapippureista. Koirakin katsoi minua ihan... olenko tosissani.

Päästy kotiin. Otettu antibiootti. Enää yksi laatta. Sitten mennään naamiaisasukaupoille ja perjantaina tapaan hoitajan. Ehkäisemään näitä syrjäytymisentunteita? Mieluummin keräilisin kiviä ja maalaisin niihin kuvioita.

En seuraa uutisia. Tiedän että siellä on vain koronaa ja politiikkaa ja muuta hirmutekoja ja rikollisuutta ja kaikkea ikävää ja masentavaa, huolestunutta.

Mieluummin jotain lähetystä ulkoavaruudesta. Elän automaatilla joskus ja tunnen itseni niin tyhmäksi kun siirtelen tavaroita... löysin kaikki mun sytkät kylppärin kaapista. Niitä on varmaan yli 5kpl. Mitään hajua miten ne oikein kestää ja kestää... kurkkupurkkikaan ei täyty. En ota itsekkäitä hengähdystaukoja.

Ei ole mitään pahaa googlettaa välillä biisejä kuten... https://www.youtube.com/watch?v=gTOYhxubOmk

Ei ole mitään pahaa ottaa xoxo<3 tatskoja. Autioittaa kokonaisia suurkaupunkeja.

Mitähän meinasin... mulla on kaikkialla tilejä. Jos kerran mulla on yli 350 salasanaa Chromessa vaarassa olla paljastunut... niin, mihin tätä tarinankerrontaa riittää. Puolet pelosta, loput pakkomielteestä, sekasorrosta ja epäterveellisyydestä.

Miksi kukaan tekee ikinä mitään? Maksoin hammaslääkärilaskunkin. Näytin puhelimelle keskisormea sitä ennen. Lapsellisuudesta ei voi suuttua. Vapaudun kun saan jotain lovee.