ihmisoikeudet

pe 19.4- klo 19.44

 Kävin juttelemassa psyk. hoitsulle. Se ei ollut sama jolle yleensä kevennän mieltäni (koska olin ajoissa! niin joo ja kahvin ja munkin ehdi...

Translate

torstai 10. syyskuuta 2020

My content is 100% better even if I worked with next to no %'s myself

Mun sisältö voittaa 100% muiden sisällöstä vaikka itse toimisin 0-3%:lla. Siksi halusin livenä jutella puhelimella muille tai striimata itseäni mutta kuulostan kauhealta kun tää flunssa ja räkä lentää... Sitä ei juuri meikkivoide ja huulipuna ja poskipuna ja ripsari korjaa. Sitä paitsi en vieläkään tykkää näistä hiuksistani. Vaikka ostin väriä suojelevan hoitosuihkeen. Pitäisi kai taas käyttää se hiusnaamio joka auttaa hilseeseen. Mutta en vaan tykkää. Kestää ikuisuus hiuksilla kuivua. Lämpömittari väittää että sisällä olisi lämmin mutta ei tunnu siltä. Kohta pitää ehkä laittaa ulos lämpimästi vaatetta... ja jos siihen lisää maskin niin naaman  hikoilu on taattu. Ei onneksi tee mieli syödä mutta pitäisi kait. Vääntää kohta jotain syötävää. Se eilinen pitsa ja ranut oli liikaa. Aluksi maistoin jotain ja sitten taas en. Ihan sama jos olisi pahvia syönyt.

But let's not mess up the temple just because Jesus got angry at it not being used for his Holyness. Real estate business is godly business.

Get carried away but not just too much crazy, for the views, you'll hate yourself... Right amounts are right

I've been watching too much tiktoks. I don't really see new trends. What's the difference between your job and a dead prostitute? Your job still sucks. hashtag dadjokes.

Also thought about my soul crushing debt and why I got it in the first place. My ex spouse never paid rent etc so the shit accumulated. This morning I was still fantasising about him paying me money back he owes but it has been years and I've not heard from him. I'm in hell, he put me here, it's not big enough for both of us.

Last 12 months I have used 3k euros shopping just at my nearest grocery store which is expensive. 700 of it on cigarettes. So who am I to enjoy life. I try to avoid fruit, veggies, and meat and mostly drink beverages, eat snacks, or ready made meals... that's where my money goes at least?

But enough with the analysing. Good persons never last.