ihmisoikeudet

Hysst...

 Kävin luovuttamassa verta. Konsultoivat lääkäriä jopa että voinko luovuttaa koska lääkkeet. Jotenkin parempi olo kun päässyt eroon verestä....

Translate

maanantai 21. lokakuuta 2019

Jos se on liian hauskaa, todennäköisesti käyttäydyt kuin aasi?

Jaahasjaahas....sunnuntai-ilta. Naapurilta hellä hali joka kesti sekunnin liikaa että aivot ehti rekisteröidä serotoniinit köhöm (20 sek taitaa olla tasan se aika jonka halauksen pitäisi tieteellisesti, kestää)
Tein lättyjä, katsoin Hellboyn. Sipsit taisi olla liikaa... mun yksi pelitili seikkailee viittätuhatta kilsaa Amerikan halki vaikka paypal ei oo suostunut toimittaa mun huijaussovellukselle tän kuun maksua eli periaatteessa olisi pitänyt se palvelu olla jo katkolla mutta siellä se viellä tallustaa, 300 tuntia jäljellä. Enimmäkseen Amerikassa on ilmeisesti kirkkoja?
Etsin kuumeisesti kämppää koko illan oikeastaan. Puhelimen akkutaso laski arviolta viiskyt prosenttia ja ruutuaika paukkui. Lähetin yhden vapaamuotoisen hakemuksen s.postilla ja sieltä tuli samalla minuutilla automaattinen vastaus ettei mun luottotiedot riitä vaan ne on esteenä. Olisi kai pitänyt laittaa jostain sähköpostiosoitteesta jota ei ole listattu epätoivottujen asukkaiden listalle tai muuten käyttänyt vuodesta 2005 jo kun sen briteissä tein :P
Mutta joo kello on noin paljon ja mulla on huomenna sitä ja tota. Mistä nämä päivät ja yöt erottaa taas toisistaan kun aina on pimeys.