mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

maanantai 21. lokakuuta 2019

Jos se on liian hauskaa, todennäköisesti käyttäydyt kuin aasi?

Jaahasjaahas....sunnuntai-ilta. Naapurilta hellä hali joka kesti sekunnin liikaa että aivot ehti rekisteröidä serotoniinit köhöm (20 sek taitaa olla tasan se aika jonka halauksen pitäisi tieteellisesti, kestää)
Tein lättyjä, katsoin Hellboyn. Sipsit taisi olla liikaa... mun yksi pelitili seikkailee viittätuhatta kilsaa Amerikan halki vaikka paypal ei oo suostunut toimittaa mun huijaussovellukselle tän kuun maksua eli periaatteessa olisi pitänyt se palvelu olla jo katkolla mutta siellä se viellä tallustaa, 300 tuntia jäljellä. Enimmäkseen Amerikassa on ilmeisesti kirkkoja?
Etsin kuumeisesti kämppää koko illan oikeastaan. Puhelimen akkutaso laski arviolta viiskyt prosenttia ja ruutuaika paukkui. Lähetin yhden vapaamuotoisen hakemuksen s.postilla ja sieltä tuli samalla minuutilla automaattinen vastaus ettei mun luottotiedot riitä vaan ne on esteenä. Olisi kai pitänyt laittaa jostain sähköpostiosoitteesta jota ei ole listattu epätoivottujen asukkaiden listalle tai muuten käyttänyt vuodesta 2005 jo kun sen briteissä tein :P
Mutta joo kello on noin paljon ja mulla on huomenna sitä ja tota. Mistä nämä päivät ja yöt erottaa taas toisistaan kun aina on pimeys.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy