ihmisoikeudet

Hullu saa olla mutta ei tyhmä—muut lukutaitoiset

 Herännyt kahtena aamuna viideltä ja sitten kun saisi nukkua, niin herää nukuttuaan 2,5 tuntia. Nälissään kai ottamaan aamulääkkeet, käymään...

Translate

maanantai 7. lokakuuta 2019

Joko se Kajsa on oppinut käyttäytyy normaalisti T. hoitotahot

Nonniiiiii... Mulla on uusi puhelinnumero. Siis sen vanhan lisäksi tohon iPhone11. Sen lisäksi kävin vetää napaan kahvin ja arnoldsin donitsin, triplajuustoaterian ja lisää kahvia sellaisen mäkkärin version pumpkin spice lattesta. Myyjä sopersi kun luki mun tilausta takaisin. Kurpitsa on sit vaikea sana!
Vein aamulla pulloja ja join juotavan jogurtin, ediä ja jonkun jäätelön. Latasin bussikorttia ja ostin päänahkakuorinnan ja askin röökiä niin voitte ehkä arvata että rahaa upposi liiaksi. Tätä tämä kulutusjuhla on kun pääsee kaupungille kerran viikossa.
En tiiä oliks terapiasta tänään mitään apua xD On se vuosi lyhyt aika!!!1(siitä on yli vuosi nyt kun erosin ja tutustuin naapuriin, siinä meni vuosi kun onnistuin poistaa väristä tukan ja olla taas blondi, mutta usein kun laittaa peroksidit päähän niin skalppi eli päänahka kärsii ja hilse samppoot vain kuivattaa)

Juotan toiset känniin ja yllätän kysymällä että oisko se sun vuoro tarjota -joku isopalkkainen varmaan

En ottanut kuvia mun mättöateroista tai mitään. Kuvasin sit rapun ovea kun jonkun mielestä toimivat laittomasti kun tyhjentävät yleisien tilojen varastotilaa. Näissä (jopa sauna) sekä pihassa jopa kielletty alkoholin nauttiminen vaikka melko varma että niin ei ainakaan saa tehdä. Se hömppä nainen varmaan kaiken takana ylittää valtuuksiaan.
Melkein lähdin jo talvitakissa mutta sitten vaan hihaton toppatakki ja neule. Jäädyn tonne. Hikoileminen ylimääräisesti on jo menneen talven lumia.
Jooh mitähähnmgghhh sitten teen toista postausta jo.
ruskatuskaa
Tajusin muuten että vietin to-su naapurin kanssa varmaan????? Siis eri osoitteet ja olen allerginen sen sohvalle jo kun selkä kipeytynee. Et ei ole edes mitään tekemistä. Katsoa televisiota. Televisiosta ei tule mitään. Ikinä. Big Brotheri 247 pitäisi ostaa, mutta kävisin kyllä itse mieluummin suihkussa ja näkisin taas tätä kroppaa.
Sen formaatin koko pointti on se että ne ahdistuu sinne, siellä on likaisempaa koko ajan kun ne pidetään tehtävien avulla kiireisenä ettei kukaan siivoa tms, puhuvat toisistaan paskaa jne.