Translate

kävijäpiikki

keskiviikko 23. lokakuuta 2019

meemitontut trollatkaa nyt, tippitappi

Täytyy tuhlata rahaa jotta sitä tulee... sääntö ensimmäinen. Unohdin kotiavaimet kauppareissulla kotiin keittiön pöydälle ja ovenavaus 50e tulee laskulla perästä. Onneksi tämä oli ensimmäinen kerta 31 vuoden aikana kun näin käy.

Leo olisi ilmeisesti pariksi päiväksi tulossa vierailulle niin saat siten rahaa takasinpäin. Täytyy tosin hieman siivota täällä ennen, huh. Ehkä se jo muistaa mut eikä olisi enää niin eroahdistuksinen.

Sain jotain 11 vuotta vanhaa yrttilikööriä litran eilen naapurilta. Lupasin viedä pois sen käsistä. En kuollut eikä ole krapulaa eikä mitään, mutta mun viimeinen aivosolu taisi kuolla.

Huomenna pitäisi saada se aloevera paastokuuri tuttavalta. Koitan sopia koiranhoidon sen jälkeen ja sit ehkä perjantaina kun menen sählyyn niin jättää Leon pariksi tunniksi yksin mutta muuten olen sen kans enemmän. Jos se vielä vetää niin selkä kipeytyy... kaikki riippuu nyt vähän siitä joka on hihnan päässä ja lemmikin yhteistyöstä

Jatkoa tarinaan:

Katsoin videon jossa joku hävittää 100 tavaraa jota ei käytä/tarvi. Mä ajattelin aloittaa jotain samanlaista? Ainakin tänään heitän menee rikkinäisen talvitakin, eksän kulahtaneita tpaitoja ja osan mun pipoista ehkä(jotka ostettu kirpparilta tmv) ja sit mietin jos jotain mäkkärin kokislaseja heittäisi menee (joku tulee hakee kun ilmoitin roskalavaryhmäs)
 Kasasin mun muuttolaatikot päällekkäin siten ettei niihin pääse hampailla repii pois jotain revittävää. Ihana auringonpaiste sääilmio ulkosalla, tekisi mieli jotain ikkunoita pestä (jos oisi tarvikkeet hmmm) Joo, pesty jotenkuten...&
 järjestin mausteet, lisäsin hyllyyn kirjoja ja muutenkin join lisää tätä 2008 vuoden yrttilikööriä enkä ole viel kuoll*T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena ja asiallisena ja kiinnität huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

PERSONALITY

Sensible
Emotionally versatile
Open
Industrious
Communicative
Gentle
Innovative
Resourceful
Perceptive
Supportive
Introspective
Idealistic
Well-organized
Charismatic
Energetic
Distant
Understanding
Observant
Dependable
Efficient
Practical
Entrepreneurial
Outgoing
Logical
Friendly
Dark
Fiery
Artistic
Rational
Experiential
Perfectionist
Analytical
Independent
Introvert
Unique
Intelligent
Structured
Creative
Dreamy

Vanhat