ihmisoikeudet

Aplodeja minulle tästä itsetuntemuksesta jota on kertynyt

mutta siivotaan nyt ensin pientä kaksiota lattialistasta parvekkeennurkkaan kun miksipäei  Muutamassa tunnissa saa aikaan vaikka mitä kun va...

Translate

maanantai 5. elokuuta 2019

Pitkin poikin poikkeilen

 Kävin psykoterapian jälkeen mattomaailmassa, ja löysin keittiöön Vallilan Hermanni maton 45 eurolla. Etin seksikauppaa mistä oisi voinut jonkun värinäsauvan ostaa mut se oli kiinni maanantaisin.

Sit yksi swappailija otti yhteyttä aloittaneensa pogo pelailut että lisäisin kaveriksi peliin, ja tulisin seuraan kävelee ja pelaa. Sain kuulla että tänään on BC-miitti joten nappasin äkkiä kirjoja mukaan ja just ja just ehkä ehdin seuraan. Tilasin ruokaa ja oluenkin. Oli mulla todistusaineistona kuitti mitä leipää tuli syötyä mutta ei oikeastaan kiinnosta.

En kyllä pitänyt mitään kiirettä, liimailin ja rekisteröin kirjoja vielä tuntia ennen miitin alkua... Vein sieltä pöydältä kolme kirjaa. Yksi kelpasi bussissa istuvalle nuorelle jo menomatkalla.
Tulin takaisin kotiinpäin, mutta sitten näin kun naapuri kipaisi kauppaan kovalla kiireellä ja menin joukkoon grillaavaan. Söin puolikkaan makkaran. Kaapissa olisi toki pekonia. Eikä nyt mahdu muruakaan kupuun.
Tarvin suihkun ja varmaan jotain haaroväligeeliä sen jälkeen kun 6km kävely ei tee hyvää se hankaus mun hs-taudille. Mulla oli aika täys side kun pääsin kotoveskiin vaihtaa. Pitäisi kirjoittaa pari kirjettä. Tein eksän numerosta jonkun omistajanvaihto sopimuksen elisan sivuilla. Muistin vielä sen henkilötunnuksenkin.