Translate

kävijäpiikki

maanantai 5. elokuuta 2019

Pitkin poikin poikkeilen

 Kävin psykoterapian jälkeen mattomaailmassa, ja löysin keittiöön Vallilan Hermanni maton 45 eurolla. Etin seksikauppaa mistä oisi voinut jonkun värinäsauvan ostaa mut se oli kiinni maanantaisin.

Sit yksi swappailija otti yhteyttä aloittaneensa pogo pelailut että lisäisin kaveriksi peliin, ja tulisin seuraan kävelee ja pelaa. Sain kuulla että tänään on BC-miitti joten nappasin äkkiä kirjoja mukaan ja just ja just ehkä ehdin seuraan. Tilasin ruokaa ja oluenkin. Oli mulla todistusaineistona kuitti mitä leipää tuli syötyä mutta ei oikeastaan kiinnosta.

En kyllä pitänyt mitään kiirettä, liimailin ja rekisteröin kirjoja vielä tuntia ennen miitin alkua... Vein sieltä pöydältä kolme kirjaa. Yksi kelpasi bussissa istuvalle nuorelle jo menomatkalla.
Tulin takaisin kotiinpäin, mutta sitten näin kun naapuri kipaisi kauppaan kovalla kiireellä ja menin joukkoon grillaavaan. Söin puolikkaan makkaran. Kaapissa olisi toki pekonia. Eikä nyt mahdu muruakaan kupuun.
Tarvin suihkun ja varmaan jotain haaroväligeeliä sen jälkeen kun 6km kävely ei tee hyvää se hankaus mun hs-taudille. Mulla oli aika täys side kun pääsin kotoveskiin vaihtaa. Pitäisi kirjoittaa pari kirjettä. Tein eksän numerosta jonkun omistajanvaihto sopimuksen elisan sivuilla. Muistin vielä sen henkilötunnuksenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena ja asiallisena ja kiinnität huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!

PERSONALITY

Sensible
Emotionally versatile
Open
Industrious
Communicative
Gentle
Innovative
Resourceful
Perceptive
Supportive
Introspective
Idealistic
Well-organized
Charismatic
Energetic
Distant
Understanding
Observant
Dependable
Efficient
Practical
Entrepreneurial
Outgoing
Logical
Friendly
Dark
Fiery
Artistic
Rational
Experiential
Perfectionist
Analytical
Independent
Introvert
Unique
Intelligent
Structured
Creative
Dreamy

Vanhat