Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

maanantai 5. elokuuta 2019

Pitkin poikin poikkeilen

 Kävin psykoterapian jälkeen mattomaailmassa, ja löysin keittiöön Vallilan Hermanni maton 45 eurolla. Etin seksikauppaa mistä oisi voinut jonkun värinäsauvan ostaa mut se oli kiinni maanantaisin.

Sit yksi swappailija otti yhteyttä aloittaneensa pogo pelailut että lisäisin kaveriksi peliin, ja tulisin seuraan kävelee ja pelaa. Sain kuulla että tänään on BC-miitti joten nappasin äkkiä kirjoja mukaan ja just ja just ehkä ehdin seuraan. Tilasin ruokaa ja oluenkin. Oli mulla todistusaineistona kuitti mitä leipää tuli syötyä mutta ei oikeastaan kiinnosta.

En kyllä pitänyt mitään kiirettä, liimailin ja rekisteröin kirjoja vielä tuntia ennen miitin alkua... Vein sieltä pöydältä kolme kirjaa. Yksi kelpasi bussissa istuvalle nuorelle jo menomatkalla.
Tulin takaisin kotiinpäin, mutta sitten näin kun naapuri kipaisi kauppaan kovalla kiireellä ja menin joukkoon grillaavaan. Söin puolikkaan makkaran. Kaapissa olisi toki pekonia. Eikä nyt mahdu muruakaan kupuun.
Tarvin suihkun ja varmaan jotain haaroväligeeliä sen jälkeen kun 6km kävely ei tee hyvää se hankaus mun hs-taudille. Mulla oli aika täys side kun pääsin kotoveskiin vaihtaa. Pitäisi kirjoittaa pari kirjettä. Tein eksän numerosta jonkun omistajanvaihto sopimuksen elisan sivuilla. Muistin vielä sen henkilötunnuksenkin.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy