Omat pikku ekosysteemit

Entinen avopuoliso kävi hakemassa sen ruman ison vanerihyllyn pois.

Laitoin siihen tilalle väärinpäin vuodesohvan. Yhtä ruma ja tiellä. Yksi huone on nyt melko tyhjä että en tiedä mitä teen. Alkaa näyttää jo kaksiolta melkein tämä. Ehkä jos vaan järjesteli edestakas mööbeleitä jos jaksaisin.

Minä etsin asuntoja, mutta sitten mietin asuntoloita ja välivuosia ja hain jonnekin turkuseen digitaalista sisällöntuotantoa oppii. Pommittivat minua sähköposteilla ja postikortein -- kun en ns. päässyt opiskelee mutta en vaan mennyt valintakokeisiin -- ettei siinä.

Tulin naapurilta joskus viideltä. Siitä jutusta alkoi tulla jo monimutkaista. Uneksin että se ostaisi asuntonsa ja pääsisin sen kanssa asumaan? Ainakin tietäisi ettei mulla ole luottotietoja. Perccele

Kello tulee noin paljon enkä ole käynyt wizards unite pelissä illallistaa missään eli en saa tän päivän kolikoita ilmaisia. Sen sijaan elvenaria selaimessa ja switchillä pokemon questia.

Söin naapurilla mysliä ja eskimojäden, kotona tein paketista carbonara pastaa. Pitäisi ehkä suihq. nuq. tupaqq. jotai**

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Synttäriaatto

Rikkaat kyykyttää jo ihan tarpeeksi alempiarvoisiaan ja kuitenkin varastavat vaikutteet ja kaiken ihailtavan outouden sattumalta kun mikään ei ole enää alkuperäistä

Miksi kaikki miehet valitsee Sauronin puolella tappelemisen en tajuu

On jäykkää ja sitten on niskaa ja sitten on nuudelia ja sitten on jalkoja