ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

torstai 2. toukokuuta 2019

Puhu suomea pari viikkoa niin osaat englantia

On se hyvä ettei tuossa ruokahävikki boksissa tullut mitään paperilappua että mitä tuli tilattua. Söin vatsan täyteen ainakin. Ei mahdu enää mitään. Tortillasipsejä ja muki kaakaota, mutta myös lähes kymmenen bounty&twix patukoita sekä täytesuklaamuna paketti. Mulla on vielä 2,5 bountya ja yksi twix avaamatta. Enkä kyllä syö enää ikinä mitään. Katsoin samalla, kun Ralf Tuhoaa Internetin -lasten elokuvaa, kun mässäilin tuossa.

Satanut räntää ja takatalvi tosiaan. Pari tuntia koulussa olin kaverin kanssa ja juteltiin niitä ja noita "vahtien" kun ctp tulostin tulost offset peltejä. Olisi voinnut toki olla jotain muuta tekemistä. Asemoitiin myös omia mustavalkoisia juttuja strippeineen ja etureunoineen ym

Tiedän oikeesti tosi paljon alalta kaikkea, mutta ne on vieläkin vähän kuin sammakkoja päästelisi suustaan. Siksi teinkin työhakemustakin äsken. Selailin myös joukkorahoitussivuja mesenaattia. Tänään on rahapäivä, voisi vaikka asumistuen pistää menee johonkin turhuuksiin ...tai sit ei.

Oispa ees kissa seurana mutta joudun kuuntelee naapureita kerrostalon seinien läpi. Tai siis kun on kerrankin pahvilaatikko. Kannoin sitä vaan puolet kotimatkasta, kun kamreeri heitti mut kyydillä postipisteelle.

Kaipa sitä jatkaa taas elämää. To blog or not not to blog, that is the problem... hence I'm troublesome each day<3