ihmisoikeudet

Kuules persikka, anna sen putkimiehen ottaa sut kiinni kun käy sääliksi että oot aina sen pahiksen luona

 Katsellut YouTubea... kaikenmaailman videoita mitä tallentanut 5-6 vuotta sitten Katso myöhemmin- listalle. Tai jotain? Yksi video sai mut ...

Translate

tiistai 26. maaliskuuta 2019

Kiinnostuksen kanahäkki, sillä kivetkin on kuuroja

Hyväntuulinen. En saa syödä mitään enempää koska lihon mutta vein yli viiskyt kaljatölkkiä palauttaan ja jääkaappi on täys... tai ainakin yhdelle ihmiselle siellä on jotain mitä lämmittää. Laitoin jo yövoiteet nassuun ja kantapäävoiteen päälle sukan, mutta halusin vaan jakaa mun suuren huvituksen aiheen eli hiuksiin ilmestyi lähes, täydellinen, keskijakaus vaikka oon sukinut sen menee viistoon . yli vuoden varmaan jo .
Sain kivaa palautetta äidinkielen verkkokurssista eli kiitettävää kolmosen arvosanaa tjtn. Mutta silmät kuivaa ja laitoin jo silmätippoja nii pakko mennä nukuksimaan noihin puhtaisiin lakanoihin ja kolmeen litteään tyynyyn liinoineen jotka vaihdoin just eikä melkein tänään.
Vein roskaa yhden jätesäkin ja sekin oli kivaa heittää pois jotain... tarjosin mun ilmanphdistinsuodatin14kg härveliä naapurille lainaks mutta se tyytyi imuroimaan kotonaan. VOI miten voi olla niin,, suloisen idiootti. Alkaa olla pikkuhiljaa viimeinen mahku että se ikinä enää tosta kuolemantaudeista tulee pysyy terveenä jos ei see tee sille huoneilmalle jotain.
Ja tauti siis flunssa ja keksikääs siihen parannuskeino rakkaat tulevaisuuden älylapset vai mitä dystopiaa elämänne täytyykään muistuttaa jos nämä muistelmat joskus päätyy tulevaisuuteen.. ei kyllä ole ollut kovin scifiä nää viimeiset vuodet ja majoneesien kalenteri loppus jo 2012... mutta joo meikä ei jaksa vedellä enempää fiktioo tänä iltana laahaten näitä nakkimakkaroita näppäimistön yllä - joten itku pitkästä ilosta ja pieru ties mistä ...viikonlopuista.