ihmisoikeudet

Olettekohan vaan jonossa...

 Luin että kosteassa ilmastossa äänihuulet paremmin saisi äänteitä erottumaan. En tiedä paljoa tieteestä joka tutkii moisia värähtelyjä... m...

Translate

lauantai 26. tammikuuta 2019

Sivullisena olemista

Sitä vaan luopuu itsestään, kunnes hänestä ei ole mitään enää jäljellä... asiat kutistuu... maapallo lakkaa pyörimästä itsensä ympäri, ja hamsteri kuolee hamsterinpyörään. Jos joku saa ajan jalkahoitajalle, niin kuulette sitten TAKK:ista vähintään Ratinaan saakka, jos se känsäpora sattuu. 


Hehee. Laitoin Satolle viestiä että rappukäytävän valot ei toimi, mutta voihan se hyväkin olla kun täällä on ties mitä hiihtelijää ja itämaantietäjää<3 A-vitamiini suo minulle melko tuhdin pimeännäön.
Pesin pyykkejä, ja niitä oli loppuviimein vähemmän mitä ajattelisi, vaikka olen tällainen isohipiäinen. 

En anna pipon kutistua, mutta vähän rajamain. Alkaa loppua kotivarat täältä. Enää yksi pussi makaronia, mausteita, jauhoja, puuroa ja marjoja, tölkki tonnikalaa... Melko varma, että lopetan tupakanpolton tässä... lähiaikoina? Jos aion syödä mitään.

Ne helvetin nälkäsignaalit syö aivokudostani enkä jaksa. Alkuviikosta ei ole edes koulua, vaan jotain psykoterapiaa ja pidän enkun yksityisopetusta... noh, ehkä sillä rahalla saa jotain mahantäytteeksi tai säästöön känsän hoitamiseksi pois... En ole nyt huomannut tänään paljoa sen käyttäytymistä... lähinnä instagramiin laittanut kuvaa, yritin vähän vilkuilla pornoa mutta nauratti liikaa kaikki ja selkä vaan kipeytyi. Huojennusta, huhhuijaa. Mun älykäs seura ei tunnu kiinnostavan, ehkä ei henkeni ole kellekään arvokas. Arvot muuttuu, joskus laitan hajuvettä tai meikkiä, useimmiten en. Rypyt siliää pois. Eihän tässä enää nuorene muut kuin botoxia vain naamaansa saavat. Ikääntykää arvokkaasti muka. Just... olisin hyvä tyttöystävä, koska en osaa deittailla. Jos löytyisi joku, se olisi vasta mun toinen vakava suhde. Kylläkään merkkaa kenellekään mitään (paitsi sen x-kirjaimen, ehkä n. 8 kertaa eri tavoin, hih hih!)

Jees jees... tunkeutukaa nyt joku tänne jonnekin tai kutsukaa mut jonneki julkkistelee... yksinäinen lauvantai... lupaan etten ole häiriöksi. Kuivaa kurkkua, ja mulla on vaan laihdutusteetä tjtn

mm. vihaan kettukarkkeja, vadelmaa, lakrisia ja salmiakkeja, sekä lähikauppojen pitäjiä jotka mainoksissaan käyttää oranssia enemmän mitä laki sallii, koska se on myös bloggerin ja pornhubin korosteväri. En ehkä enää ikinä innostu mistään asiasta..

Taitaa mulla olla jokin märkärupi leuassa, kun olen niin paljon taas stressaillut kaikkea... Tiättekste sen tunteen, kun vaan pitäisi päästää irti eikä tuijotella ikkunanväleihin kuolleita hyönteisiä... no ette varmaan. Aina löytyy joku peräpuikko, kun olen siivoilevinaan...