Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

tiistai 15. tammikuuta 2019

Hinnoittelen itseni alas kilpailuista

Vaan jos et halua että kerron kaikille, että kävin sun munaa imemässä niin ei tarvitse haukkua mua jonkun muun nimellä!!

Jep, olisi ollut tarpeen apu eilen. Luin puolelta vuodelta kirjoitukseni pehmeäkantisessa muodossa ja olin sitä mieltä että "oho, onpas paskaa". Muutenkin kävisi parhaiten vessapaperiksi noi kappaleet. Miksen etukäteen miettinyt mitään kun alan aina vaan kirjoittaa!!? Se on myöhäistä nyt, kun on mennyt jo tuhlaa aikaa ja rahaa ja, nooooooh ei ainakaan omaa sielua menettänyt tms

Taas hereillä aamulla aikaisin! Koulukin alkaa VittuVasta muutaman tunnin päästä. Mistä tätä aikaa sikiää. Aamupainokin oli 120 ja rapiat, että en ole sittenkään päässyt lihomaan vaikka muuten turvottanut kun ei ole ollut mitä syödä. Rahaa mulla on 9,99 egeä jossain :D Ei paljoa auta jos myy yhden tarran jossain RedBubble shopissa. Taiteilijoilla täytyy olla ankeeta rahan suhteen.

Muttajoo. Aikas pornoja noi miehet loppuviimein. Siis pelatkaa vaan mun mielellä vähän enemmän, kyllä mäkin manipuloin teitä sen aikaa, kun en vilistä jossain fantasioissani köh köh... hmm, ja se oli kyl hyvin sanottu, että "eikö sulla ole jotain sellaista vibraattoria jossain värisemässä" niin mielikuvitus ja sen käsi hoiti kyl loput. Perse sheikkaa kuin viimeistä päivää. Varsinkin kun sinne injektoidaan mielialalääkettä ja käteen jää pisara verta, kun tarkistan että mitähän vittua taas ja toisekseen se aine jotenkin kuplii sinne kuin jokin helkutin vibraattori olisi takataskussa, mutta ehkä mä vaan keskityn liikaa siihen antoon siinä.

Eikä mulla enää ole paineita. Katosivat kuin taikaiskuun!

Instagramissa on jotain ikähaasteita, en tajua miksi -kun eikö "instagram" ole siis reaaliaikainen kamerapalvelu, joka tota... lisää gramman painoa sun puhelimeen, huh huh...? Onhan toi paholaisen vekotin iPhone 8. Varmaan kerää enemmän tietoa minusta mitä akku sallii.

Luojankiitos en ole ihan syntynyt eilen, mutta aika paha... jäbät. Inspiroiduin eilen mun Ben&Jerry's sandaaleista ja vipelsin mummotossuilla mitkälie Ainot, niin lähikaupalle ja sieltä "jääkaapista" itelleen hankkimassa jonkun jädepurnukan. Sit instassa otsikoin jotain kuvatekstiä. Risuaitaa ja muuta juttua vaan niinku, soi päässä joku Taylor Swiftin biisi nyt. Pystyisikin keskittyy aina? Paitsi ehkä sit... tulisi himoittua enemmänkin... Joo kyl vaan pitäisi liimailla muistilappuja naruille pitkin kämppää kuin mikäkin crazy person ja kehittää kaikki kirjankäännökset alusta loppuun. Mutta tiättekste onko kirjailijanelämä kannattavaa?

Vois ehkä... veikkaa että tuota, haenpa lisee omaan kuppiin kahveeta ennen kuin tuo ajankuluminen sammuttaa tämän moccamasterini. Lähinäkö on ehkä säilynyt, mutta... kaikki muu? Pakko kieltäytyä vain hyväksymästä tosimaailman faktoja koska littein maailma ikinä. Menkää yhteen, tulkaa ympäri?