Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

maanantai 17. kesäkuuta 2024

Viisaudet villalankakoriin ja lampaille lässynlää

 Iltapuhteet on tehty. Hampaat harjattu, pessyt saippualla itseäni. On uudet unilaite tarvikkeet, melkein puhtaat lakanat, kaikki pelit ja vehkeet uniteloilla. Tänään polttanut tupakkaa pitkästä aikaa sekä juonut sokeritonta kolajuomaa. Ymmärrän hyvin miksi ne olen lopettanut. Innostunut tänään kovasti ihan heteronormatiivisella tavalla mutta pysynyt pöksyissäni. Eilen en blogannut, mutta imuroin ja pesin pyykkiä ja vaihdoin petivaatteita ja tiskasin ja silti täällä tuntuu olevan epäsiisti kaaos?
Ehdottelin livessä monia hyviä kirjoja Thaimaassa sijaitsevalle englanninkielen opettajalle. Selailin mun GoodReads listoja muistin virkistykseksi. En ihan ensimmäisenä ajattele kirjasuosituksia yleensä. Eläinfarmia, Robinson Crusoeta, Draculaa ja Hobittia, elämäkertoja, fantasiaa ja nuorten aikuisten novelleja, kauhua sekä sci-fiä. En pidä runoistakaan, ja kirjastossa käynti loistaa olemassaolemattomuudellansa mun tapauksessa. Kuuntelin vähän muumien juhannusta mutten oikeaastaan keskittynyt siihen yhtään. Elisa ja BookBeat yhdstyi ja mulla oli siellä jokunen kirja ostettu.
Tilasin myös puhelinmyyjältä 29,90 hintaan 8lehteä Tieteen Kuvalehteä. En maksanut sitä niiden sovellusta ja irtisanoin jo valmiiks... Sitten mun luona kävi eräs lukijoista. Väriteltiin, juteltiin, juotiin kahvit. Halattiin ja pussailtiin. Se oli ehkä tunnin tai kaksi. Bestikseni soitti ja höpistiin telttailusta ja retkeily mahdollisuuksista kolmistaan sen koira ja. Ehkä se vaistosi että en ollut yksin.
Nyt oikeesti. En edes muistanut että huomenna mentävä terveysasemalle pakkolääkitykseen... olisi kai nukuttava koska nukkumaanmenoaika mennyt jo. Jos haluan aamupäivästä selviytyä.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy