Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

sunnuntai 23. kesäkuuta 2024

Täydellinen kesäseikkailu kuulemma

 Pitäisi muistuttaa eräitä että käyvät lyömässä mun tomaatin sukulaisemme kasvihuoneeseen. Tai kysyä onko ne muistaneet/jaksaneet sitä itse.

Söin ranskalaisia pastelleja ja granolaa. En oikeastaan ole kovin nälkäinen, kun on tullut herkuteltua juhannus. Huomenna tulee lähetys jotain ruokaa ja siitä ehkä jonnekin piknikille kaverin kanssa, jos asiat setviytyy.

Eilen oli kiva sää viettää saaressa. Kun tuli kylmä niin pääsi saunaan ja lähdettiin juuri sopivasti kun hyttyset alkoi kiusaamaan. Crêpejä tehtiin kaikille ja makkarat paistettiin niiden hamppareiden jälkeen kotosalla, niin ei jäänyt puutetta kyllä mistään todellakaan kellään. Olisin ehkä voinut tehdä enemmän, mutta olin kyllä vähän liian uusavuton siivoilee rantoja tai tuomaan vettä saunaan yms.

Pesin tänään pyykkiä ja chillannut kotona. Merge Mayor ja Kingdom Go puhelimessa kuluttaa eniten virtaa. Aamuyön tuuletin ja nukuin sohvalla, kun jostain syystä unilaite ei sytytä kuin minimin neljä tuntia yössä. Herään enkä kestä sitä laitetta. Ei ole edes jano tai vessahätä, mutta pakko nousta ylös ja heittää ne maskin viikset päästä naamalta.

Ihan kiva että tavallaan varmaan systerikin hymyili mulle vihdoin ja käytti mun nimeä kun hyvästeli. Naurettiin me mun uimisellekin. Se nauroi mulle jo vauvana. Oli kai niin hassu naama.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy