Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

keskiviikko 26. kesäkuuta 2024

Mun sydän on niin kultaa, että repisin sen rinnastani muiden rikastumista varten

  •  Päätä särkee. Tuijottanut liikaa ruutua ja nukkunut liikaa. Otin kipulääkkeen ja yritin rentoutua laittamalla laventeli kasvonaamion.
  • Syönyt kevyesti. Tein Caprese-salaatin ja söin leivän välissä kinkkua ja cheddarviipaleen ja söin myös halvan mansikkajäätelötuutin. Päivällistä en ole miettinyt.
  • Pitäisi kuulla äidiltä kiinnostaisko systeriä nähdä mut. Hänen puolesta kyllä, mutta ottanut vasta puheeksi. Ehkä mun ujon ja hiljaisen ja kiltin systerin kanssa pitäisi olla varmempi. Olihan sekin jo voitto jos lähtenyt pikkukylästä tänne kaupunkiin ihmisten ilmoille.
  • Olen pari kertaa ilmiantanut kuvia instagramissa ja ne ei ole ottaneet muuta toimintaa, kun minuun kohdistivat uudestaan jotain sisällön poistamis -toimia vaikka ne on vuosi sitten jo poistettu, eikä silloinkaan ollut mitään pahaa vihapuhetta jne jos nuolaisen jotain peppujuttua kuten nyt olen törmännyt tähän kyseiseen perse ja dildoilu sisältöön jonka ei kuuluisi olla instagramissa
  • Ajattelin muutenkin jättää koko paskan sovelluksen omaan arvoonsa. Jos sananvapaus mediajättejä vastaan on vihapuhetta, niin auta armias. En käytä tai katso enkä lue niiden sisältöjä okei. Rahanahneita paskiaisia jotka ei ymmärrä että muillakin on taiteellisia vapauksia. Poistavat toisten alkuperäistä sisältöä. Olen joutunut meemiksi toki ja pariin tiktok filtteriin sillä yhdellä kuvalla minusta itsestäni, jonka käytin iphone 4 aikaisten fatify, baldify ym sovellusten läpi huvikseen. Voi olla että laitoin sen DeviantArtiin mutta unohdin koko asian kunnes tulin vastaan jossain Twitterissä jne ja ne poisti mun tilin koska mulla oli oikeudet siihen kuvaan jota toiset käytti profiilikuvinaan ja valitin.
  • Kukaan ei ole ikinä ollut mun puolella. Kaikki on aina ollut epäreiluja minua vastaan. Voisin toki vuotaa tohon lattialle, eikä minua paikattaisi koska minulla on mielenterveyshistoriaa ja kuolisin siihen paikkaan. Ettei vain olisi päänsärky jotain ihan muuta. Ei siihen auta kuin kipulääke ja sellaistakin minulta evättiin kerran osastolla ja jouduin yön yli kärvistellä koska se oli kuulemma vain päänsärkyä että ukkosta oli tulossa...
  • Erikoissairaanhoito on kallista. Vaikka olisi kyseessä mun näkökyky ja kahden optikon mielestä mun pitäisi mennä silmälääkärille, ne palauttaa lähetteen silti. Kärsitään sitten kunnes sokeudun. Ei mulla ole varaa edes paria sataa laittaa yksityslääkärille menoon.

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy