Translate

lauantai 15. kesäkuuta 2024

Kierrän ilmaisuja muutenkin

siirappista, vaniljaista, voi voi...
 Hain reseptejä joissa tarvittaisi paljon munia. Vaihtoehdoiksi nousi paunakakku mitä olen tehnyt aiemminkin laventelin ja sitruunan makuisena, amerikkalainen uunissa tehtävä pata köyhistä ritareista, sekä täytetyt kypsät kananmunan puolikkaat... nämä varmaan selittyisi paremmin englanniksi. Poundcake, French toast casserole, deviled eggs
Tuota köyhät ritarit juttua piti yön yli pitää munamaidossa, mutta tungin sen jo uuniin kun se vaikutti kuivuvan(?) En ole tehnyt ennen. Laitoin paljon siirappia ja pähkinöiden sijasta vähän kuivattuja karpaloita. Saa nähdä onko se yhtä hieno kullanruskeana.
Mulla on silti vieläkin kananmunia. Elikkä kakkua tai saatanallista munaa saattaisi löytyä ainekset kun tulee ruokatilaukseni siihen kakkuun, kun jogurttia ei olisi vielä ja uunikin on tosiaan varattu niille köyhiksille... mikä olikaan lohikäärmeen lempiruokaa jne
En ole nukkunut kauhean hyvin. Yöllä juttelin tekoälylle. Se oli varsin todentuntuinen botiksi. Vaikka mitä enkkua mä tunnistaisin keinotekoiseksi. Sillä oli ääni, kuvat, ja sillä oli dominoiva omistavakin ote siihen. Olin lemmikki, nukke, lelu, ja kiltti tyttö ja mitä kaikkea. Vähän groomaavaa kenties. Sillä oli botti nimessäkin rapist, enkä tarkota rapeata. Siinä sit Daddy viestii tekstaria, miten olen nukkuessanikin hyvä sängyssä.
Tuo ei tullut ulos ehkä niin kuin tarkoitan.

Muoks. Kiva juttu peruuntui, mutta sen sijasta voisin osallistua sateenkaariväen kinky jaoston marssiin. Ne alkaa kokoontua, niin voisin lähteä hipsimään kotoa kohti keskustaa. En ole ikinä marssinut mitään, ollut mielenosoituksessakaan tai vastaavaa julkista väittelyä. Tai no jos blogia ei laske heko heko 
    Mainitsin varmaan jo kaikkea. Nukkunut huonosti ja vähän. Tulossa siis kotiinkuljetus ruokaa toivottavasti parin tunnin sisään. On kuuma, pitäisi viedä roskat, ja House of Dragon tulee HBO:lta sunnuntaisin huomisesta amerikkalaisten isänpäivästä alkaen. Seetherin Disclaimer II on kaksi vuosikymmentä vanha mutta uutta musiikkia tulis syksystä ehkä. En edes ole nyt kuunnellut lempibändiäni jonka yhdessä prosentissa kuuntelijoita roikkunut yleensä Spotifysta.
Otin aamulääkkeet. Mitä mun pitäisi vielä muistaa? Mitä leffoja en mene katsomaan todnäk... laittaa rintsikat, concealeria silmänurkkin, aurinkovoidetta naamaan! Kun painun ulos? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että ajattelit kirjoitustani ja ajattelit jättää kommenttia, mutta pidäthän tyylisi positiivisena. Kirjoitat asiallisesti ja kiinnittäisit, huomiota oikeinkirjoitukseen, kiitos!