ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

sunnuntai 5. toukokuuta 2024

kuikan kuiskaus kuun unelmissa ja kukan kakut päältä kaunihit

 Skämmätty olo. Pitäisi kai hankkia vpn ja ottaa selvää missä maassa toi elokuva on netflixissä saatavilla, koska ei ainakaan tässä geolokaatiossa löydy yhtään mitään katsottavaa. Voisipa tuon perua jos ei haluakaan katsoa!

katsoin tuon suolisto-ohjelman ja entistä huijatumpi olo. Mielialalääkkeet vaikuttaa serotoniini, dopamiini, mielihyvähormoneihin jotka normaalisti saisi ruoasta ja ulostuisi pihalle. Kymmenen vuotta on kauan olla pakkomielteinen sun painosta ja silti se ei hievahdakaan. Tai tietysti heilahtelee parilla kilolla mutta aina viiden kilon sisällä samaa väliä.

Seuraavaksi ehkä Ronja Ryövärintytärtä. Katsoo miten ne on saaneet sen pilattua erikoistehosteilla. Alan ymmärtää ihmisiä jotka ei pidä tietokoneella tehdyistä efekteistä elokuvissa. Siihen on jokin lyhenne computer generated images?

Tänään on kyllä niin paska olo oikeesti. Siis ympäristö on hyvin mutta kaikki muu vain on niin yksinäisesti. Melkein kuin kaikki kiusaisi mua tahallaan. Joku lisäsi mut snäpissä, kirjoitta väärin moika ja sit poisti... ei taida kukaan välittää meikästä vai kuuuinka....

jeah. Saan aivoinfarkti ahdistuksen sydärin tosta otsikosta mut olkoon....