mut siis mä luulin että Daredevil on Deadpool tai jotain

Rakas poika, seuraava teksti on vain hyvän mielihyvän puutteen tuotosta. Jatkakaa. Alku:  Olen varma että olen keksinyt itse kaiken enneunis...

maanantai 1. huhtikuuta 2024

Kunhan prillaan ja brilleille prutskuttelen

 Hyvät aprillipäivät silleille. Kävin katsomassa uudesta positiivisesta luottorekisteristä mun tietoja. Siellä oli odotetusti yksi avonainen velka Telialle mikä on mun laitteista. Sitten siellä oli kaksi muuta päättynyttä velkaa, jotka on jotenkin liukerrelleet ulos mun velkajärjestelystä. Ei ne isoja ollut, yhteensä kuitenkin yli kaksi ja puoli tonnia. Paljoa niitä en voi maksella, ei mitään yllätystä siinä. Pakko saada jostain takkia ja kengät kohtapuoliin. Olen käyttänyt nykyistä takkiani vähintään siitä 2016 kun saanut nuo velat. Ja takki maksoi kaksi ja puolisataa. Hajoaa silti.

Eilen illalla laitoin hiuksiin pinkkiä, ja laiton kulmakarvoihinkin. Kun kerran kampaaja kieltää, niin pakko sitä on kokeiltava joskus.

Puoliksi syöty pashat, tänään varmaan alkaa olla viimeinen päivä sille herkulle. Näin ekan aprillipilan yhden jälkeen facebookissa jonkun mäkkärin voiteen, ja sitten ikean suomenkieliset nimet tuotteille tuli toisena. Osasin olla jo vähän varuillaan instagramissa.

Tänä vuonna en viitsi tehdä sitä päivääkään työtä ettei sitä ensi vuonna kokonaan oteta pois mun asumistuesta. Ei kannata edes työkyvyttömyyseläkkeellä tai kuntoutustuella tai miksi sitä nyt kyykytystä kutsutaankaan... tehdä työtä, koska et saa ansaita. Meille ollaan väitetty, että työtä saisi tehdä johonkin pieneen rajaan asti ansaita, mutta ei se käy. Se on vähän kuin erotettaisiin seksuaalisen suuntautumisen takia. Tai laitettaisiin loppuelämäksi vankilaan kun olet tehnyt abortin. Se on vanhoillista, järjetöntä nykyihmiselle.


Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY




Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy