ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

C10H20O❤️C6H6O3🧡C10H18O💛C₈H₁₀N₄O₂💚C23H27N3Cl2O2 💙💜🖤🤍🤎💔

 Olenko kipeä. En oikeestaan. Kai sitä nyt saa lääkitä itseään! Jos olisin oikeasti niin heikkohermoinen että keksisin itselläni olevan jotain tauteja, olisin palannut apteekkiin hakemaan -30% alennuksella silmätippoja.
(Nauran omalle ironiselle yksityisvitsilleni.)
Söin kanakeiton ja liikaa jäätelöä. En siis voi olla kipeä. Toisaalta join kaksi monsteria koska ne maistui hyvältä. Imeskellyt nielua/kurkkua lievittäviä hunaja/mentoli karkkeja
Katsellut Taken elokuvan kick.comissa ilmaiseksi kun joku striimasi. Olisi voinut tehdä muutakin, tai vain levätä. Sama asia. Niistin jotain veristä kuivunutta räkää, mutta ehkä sisäilmani on vain kuiva. Kipeä. Flunssahan on ihan normaalia. Täysin hullua tosin koska kontaktia ei silloin saa kovin helpolla mutta silti kaiken oleellisen puristettua vaisusta ihmisestä.
Yhteiskunta on epäonnen lähde, mutta onneksihan tämä on Suomi joten ei syytä huoleen. Joskus tykkään kun kysellään ja sitten taas suurimman osan ajasta kyselen itse, kiitti vaan.