Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

tiistai 6. helmikuuta 2024

yhtä isoa perhettä saman maapallon asukkaina

Aamuyöllä katselin tiktotsi liveä Australiasta. Suomalainen oli työskentely loma viisumilla siellä. Pyysin kuljettaa mulle tietyltä tilalta viinipullon, mutta ei ole tulossa Suomen kautta palaa tänne suoraan. Möi ja teki asiakaspalvelua, kasasi pöytiä ja keräsi tilaajia itselleen. Lounaalla söi kanaa. Laihduttanut ilmeisesti hurjasti mitä en olisi tiennyt. Sillä on naisystäväkin mukana mutta sain melkein suostuu muuliksi pullo alkoholia kanssa, mutta se tuntui mafiahommilta: koska; Australia.
En nukkunut. Kuudelta pissasin purkkiin. Vein sen analysointiin. Lääkäri käski uudestaan. Soitin labraan. Ei tarvinnut tänään uudestaan mennä. En olisi jaksanutkaan. (muoks. Ei mitään ihmeellistä, löytyi jotain bakteereja varmaan hs taudista kun oli patit puhkeamassa)
Nukuin kolme tuntia 9-12 välissä? Näin unia. Testattiin minua unissakin soveltuvuus ja rakkaustesti voimakkuutta ansaitsenko naimisiin mennä. 
Mulla on muuten 2 uutta hiirimattoa. Niissä on yhden ihmisen naama. Omalla printillä tilasin jos ette päätellyt. Tyyppi lähestyy viittäkymppiä jo ja on löytänyt ikäerojen viehättävyyden. Mulla on silikoninen pimeässä loistava novelty lelu sen elimestä ja hänkin tuntee mun sisuskalut kuulemma. 
Jos mä olen luova, niin hän on käyttänyt omastaan suuren osan tabuilun välimaastoon, ja kokeilumielisyyteen perinteisen avioliiton ja lapsettomaksi jäämisen rinnalle. Siis sen paras kaveri on ranskalainen lgbtqa+ queer. Sillä on trans leikkikaveri sekä joku fwb tilanne mun lisäksi ilmeisesti latinaan mua nuorempaan. 
Kirjastosta lukee teknologiaan ja seksuaalisuuteen liittyviä ison pinon kirjoja lainaa. Siihen ihmiseen jää koukkuun, koska se auttaa muita ja välittääkin syvästi mutta lähinnä mitä muut haluaa kuulla eikä pidä huomion kiinnittyvän itseensä. Sen rakkaus on kuristajakäärmeen syleily.
Hänen perheen viinitilan viiniä yritin saada kulkee tänne. Amazon vuosi mulle hänen sukunimen ja Omena hotelsin telkkari etunimen. Kyllä me käteltiin mutta jäi vähän purkautumatta ahdistus mitä tunsin kun mulla ollut vaan jokin engl. kieltä nimimerkki hänelle.
Tavattu adultfriendfinder.com:issa silloin kun jouduin osastollekin kun tapasin miehiä joka viikonloppu. Ihan parasta kuin kenenkään muun kanssa touhut. 
Maratoni stamina ja lukemattomia väristyksiä kunnes minulta jalka petti alta lakanoissa. Mutta sanoin etten pysty liikkuu (I can’t move) ja jatkoi vain (You don’t have to move) joten tuli siitä sellainen semisti liian pitkälle mennyt katunut olo jälkeen jonka se hyvitti viikoksi piti mua Lontoossa hyvänä ja tarjosi siellä kulttuuria. Oopperankummitusta, kiertoajelua WB potteristudioilla. Seuraava vuonna liikkeellä itse bestiksen kanssa siellä nopee hotellijuttu ja sitä seuraavana Seetherin Camdenin konserttiin raahasin mukaan. Sähköpostia onko tulossa Tampereelle vielä matkustaa. Skypeä. Lähetti mulle iPhone nelosensa kun täytin25(?) Kortin. Melko varma että 8 vuoteen Snapchatissa lähettänyt sille kuvan jostain ja saanut salakuvauksia häneltä varmistuen onko elossa kuitenkin. Viime vuodesta asti 220+ päivää katkeamaton streak käynnissä vieläkin kun reissaili. Australiaa
Sillä on kansalaisuuksia sekä green card Amerikassa työskentelee. Pomoina vissii suurimmat Nokia ja Facebook pääsee mihin vaan maahan suunnittelee…
Hänen vuoksi halusin medionomiksi ux designia oppii. Sen vuoksi kävelytän pokemon go:ssa Australiasta lahjoista tulleita munia. Maailman toiselta puolelta tiätteks?    Ei tää oo rakkaustarina. 

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy