ihmisoikeudet

Viihdettä oomme kaikki

No hei vaan. Katsellut telkkaria tai lukenut vähän ja maannut vain. Söin loput herkkujätskit ja vaaleaa leipää ja voileipäkeksejä sekä pinaa...

Translate

sunnuntai 11. helmikuuta 2024

Tai sitten vain tykkään asioista ilman mitään viestityksiä

Tilasin suora hiusvärin, valk. pöytä tabletin, roskakorin exän vanhan tilalle, leivonta-alustan sukulaiselle lahjaksi, pari istuintyynyä, led koristevalaisimen, kaalimadosta sovelluksella ohjailtavan lelun, säilytyslaatikon, lelujen puhdistussuihkeen, ja pari kortsua. Rahat taisi mennä siinä. Kotiinkuljetuksena toivottavasti enimmäkseen.

On se kallista. Huomenna tulee kotiin ruokakuljetus. En yhtään jaksa miettiä paljonko rahaa menee, taas siihen.     Ehkä paperille voisin laittaa jotain summia. Satanen per kauppa keskimäärin.

Muistan kun yläkoulussa piti suunnitella oma tontti ja istutukset, (-omakoti)talon ulkonäkö ja sinne jotain tavaroita etsiä. Silloin vielä kai oli mainoksia mistä leikellä. Mä katselin netistä varmaan jotain naulakoita ja pöytäliinoja ja tulostin suunnitelmaani. Se oli ihan kiva projekti vaikka varmaan sainkin kaikesta luovuudestani jonkun hylätyn taas, ettei ihan haettu sitä miten mä olin suunnitellut. Toisaalta joskus alakoulussakin ehkä kolmannella tai tokalla piti tehdä pahvilaatikkoon jotain ukkeleita niille kotia askarrella. Mä leikkasin jonkun pojan pehmomuovisesta materiaalista itselleni epäsiistin palan mutta ei se poika kauheasti pahastunut.

Vaikka kaikki tällaiset pitäisi kyllä kaikki palauttaa!