Liian pitkälle edennyt hulluus

 Laitoin sijauspatjan kaksinkerroin lattialle ja nukuin lattialla. Lakana ja petausliina, pari tyynyä ja peittona pussilakana. Heräsin taas ...

sunnuntai 11. helmikuuta 2024

Tai sitten vain tykkään asioista ilman mitään viestityksiä

Tilasin suora hiusvärin, valk. pöytä tabletin, roskakorin exän vanhan tilalle, leivonta-alustan sukulaiselle lahjaksi, pari istuintyynyä, led koristevalaisimen, kaalimadosta sovelluksella ohjailtavan lelun, säilytyslaatikon, lelujen puhdistussuihkeen, ja pari kortsua. Rahat taisi mennä siinä. Kotiinkuljetuksena toivottavasti enimmäkseen.

On se kallista. Huomenna tulee kotiin ruokakuljetus. En yhtään jaksa miettiä paljonko rahaa menee, taas siihen.     Ehkä paperille voisin laittaa jotain summia. Satanen per kauppa keskimäärin.

Muistan kun yläkoulussa piti suunnitella oma tontti ja istutukset, (-omakoti)talon ulkonäkö ja sinne jotain tavaroita etsiä. Silloin vielä kai oli mainoksia mistä leikellä. Mä katselin netistä varmaan jotain naulakoita ja pöytäliinoja ja tulostin suunnitelmaani. Se oli ihan kiva projekti vaikka varmaan sainkin kaikesta luovuudestani jonkun hylätyn taas, ettei ihan haettu sitä miten mä olin suunnitellut. Toisaalta joskus alakoulussakin ehkä kolmannella tai tokalla piti tehdä pahvilaatikkoon jotain ukkeleita niille kotia askarrella. Mä leikkasin jonkun pojan pehmomuovisesta materiaalista itselleni epäsiistin palan mutta ei se poika kauheasti pahastunut.

Vaikka kaikki tällaiset pitäisi kyllä kaikki palauttaa!

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy