ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

torstai 22. helmikuuta 2024

sarjojen ahmintaa ja mitä ikinä olikaan tapanani tehdä

 Vein tänään postilaatikkoon neljä korttia ja kirjeen ja nyt olen viemässä sinne lisää kolme kuorta. Niissä on postimerkkejä Kanadaan, Yhdysvaltoihin ja Tanskaan 20kpl. Swappia varten. Ne lähtee sieltä toivottavasti aamulla kahdeksan maissa eteenpäin.
Olen katsellut vain kohta Netflixistä kokonaisen tuotantokauden Avatar Last Airbenderiä sitä uusinta. Join kolme noccoa ja söin pussin sipsejä ja levyn suklaata ja kypsiä banskuja kolme. Olen muutaman tupakan polttanut. Yöllä tuli Kelasta takuueläke ja maksoin laskuja ja ostin niitä herkkuja sekä kympillä pokemon go kolikoita joten vähän epäilen riittääkö meikän ruoat asumistukeen asti neljäs päivä ja siinä välissä on yksi reissu lääkitykset ottaa, kun bussikortilla on kuusi euroa eli ehkä kaksi ja puoli matkaa.
Tänään olisi ollut Nörttityttöjen kirjamiitti pääkirjastolla, mutta eihän minusta siihen olisi ollut. En ole edes lukenut mitään. Aamupäivät nukun ja päivällä mietin mitä olisi tehtävä ja illat... no, illat taidan sitten ikävöidä ja muistella hyviä juttuja koska suurin osa negatiivisesta on mun pään sisällä kaikenlaista toive-elämistä.
Maiskuttelen suuta silleen terävästi kielellä naksutellen kuten, en oikein hyväksyisi itseäni jotenkin?