ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

keskiviikko 21. helmikuuta 2024

Pientä arjen ekstraa

Miksi kannattaa silittää (mankeloida) petivaatteet

1. **Ulkonäkö**: Vuodevaatteiden silitys antaa niille siistin ja viimeistellyn ilmeen, parantaen sängyn ja huoneen yleistä ulkonäköä.

2. **Sileys**: Silitys auttaa tasoittamaan ryppyjä ja laskoksia, tarjoten pehmeämmän pinnan nukkua, mikä voi olla mukavampaa.

3. **Puhtaus**: Silitys voi auttaa tappamaan bakteereja ja pölypunkkeja, sillä silityksen lämpö voi steriloida vuodevaatteet, edistäen puhtaampaa nukkumisympäristöä.

4. **Kestävyys**: Silitys voi myös auttaa säilyttämään vuodevaatteiden laadun ja käyttöiän estämällä liiallisen kulumisen ja repeytymisen, jotka johtuvat ryppyistä ja taitoksista.

5. **Aromaterapia**: Jotkut ihmiset nauttivat vuodevaatteiden silityksestä tuoksuvien silityssuihkeiden tai eteeristen öljyjen avulla, jotka voivat antaa miellyttävän tuoksun vuodevaatteille ja edistää rentoutumista ja parempaa unta.

Kaiken kaikkiaan vaikka vuodevaatteiden silitys saattaa vaatia aikaa ja vaivaa, monet ihmiset kokevat, että ulkonäköön, mukavuuteen ja puhtauteen liittyvät edut ovat sen arvoisia.

Tässä tuli uutta ideaa. Taidan seuraavaksi lisätä laventeliöljyjä lakanoihin ym. tyynyliinoihin💟 Silitin tänään jokusen tyynyliinan ja yhden lakanan. Sain jonkun halpis silitysraudan viimeksi äidiltä.