Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

keskiviikko 21. helmikuuta 2024

Pientä arjen ekstraa

Miksi kannattaa silittää (mankeloida) petivaatteet

1. **Ulkonäkö**: Vuodevaatteiden silitys antaa niille siistin ja viimeistellyn ilmeen, parantaen sängyn ja huoneen yleistä ulkonäköä.

2. **Sileys**: Silitys auttaa tasoittamaan ryppyjä ja laskoksia, tarjoten pehmeämmän pinnan nukkua, mikä voi olla mukavampaa.

3. **Puhtaus**: Silitys voi auttaa tappamaan bakteereja ja pölypunkkeja, sillä silityksen lämpö voi steriloida vuodevaatteet, edistäen puhtaampaa nukkumisympäristöä.

4. **Kestävyys**: Silitys voi myös auttaa säilyttämään vuodevaatteiden laadun ja käyttöiän estämällä liiallisen kulumisen ja repeytymisen, jotka johtuvat ryppyistä ja taitoksista.

5. **Aromaterapia**: Jotkut ihmiset nauttivat vuodevaatteiden silityksestä tuoksuvien silityssuihkeiden tai eteeristen öljyjen avulla, jotka voivat antaa miellyttävän tuoksun vuodevaatteille ja edistää rentoutumista ja parempaa unta.

Kaiken kaikkiaan vaikka vuodevaatteiden silitys saattaa vaatia aikaa ja vaivaa, monet ihmiset kokevat, että ulkonäköön, mukavuuteen ja puhtauteen liittyvät edut ovat sen arvoisia.

Tässä tuli uutta ideaa. Taidan seuraavaksi lisätä laventeliöljyjä lakanoihin ym. tyynyliinoihin💟 Silitin tänään jokusen tyynyliinan ja yhden lakanan. Sain jonkun halpis silitysraudan viimeksi äidiltä.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy