ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

maanantai 26. helmikuuta 2024

Leiriytykää jos haluatte nähdä Isojalan nyt

 Pesin pyykkiä ja robotti-imuri Ruttunen hoiti lattiat. Siinä oli kyllä touhua tarpeeksi. Keitin teetä ja kahvia, luin luvun kirjaa. (This Book May Save Your Life)

Äsken pelasin Elvenaria. Eilen illalla tilattu mäkkäristä kerrosateria+ kahdelle, kun täällä kävi hyvin väsynyt kuorsaava tyyppi jonka tunsin joskus kauan sitten hätäkaljat ryhmästä. Se joi jotain lonkeroa mutten pidä siitä mehusta enempää kuin sukkamehusta

Mulla on paketti lähikaupassa. Toivon mukaan siellä olisi parit housut. Mulla ei ole housuja. Ne on kaikki nukkavieruja, epähygieenisiä, reikäisiä ja kuluneita rättejä. Paitsi kahdet farkut jotka ostin viime vuonna enkä käyttänyt paljoa. Haen ihan piakkoin kunhan löydän jalkaan jotakin mikä suojaisi pakkaselta. On mulla ehkä yhdet bambu pitkät kalsarit violetit mitkä hankin itselleni joululahjaksi kun edelliset on riekaileina.

Osallistuin pariin taidekeräilykortti (ATC) swappiin. Kirjoitin helmikuun top5 biisilistan luonnoksiin. Yritin olla oikeasti ilman internettiä aamuseitsemästä mutta kykenin olemaan alle kuusi tuntia. Siitäkin nukuin suurimman osan koska yöllä ei tullut uni!

Muoks. 
Hain pakettini. Lähtiessä kaupasta huomasin että alkoi puutua jalkaterät, nilkka... en tuntenut kohta niitä ollenkaan, ne oli kuin puupalikat kengissä- joita raahasin eteenpäin ja jotka ponnahteli eteenpäin liikkeeseen, jos pysähtyä yritin. Sen lisäksi perse puutui. En tuntenut mun persettäkään. Reisistä ehkä sen verran, että pystyin ohjaa. Jalat meni ristiin kun käveli... pääsin kotiin kun nojasin yhteen kiveen metsässä yrittäen istua siinä hetken. Se oli melko pelottavaa, kun siellä on jäiset kaikki reitit. 
Silloinkin kun kävelin äitini luo toiselle kaupalle, alkoi puutua jalkapohjat... se oli kamalaa, mutta tätä ei voi oikein laittaa asteikolle. Ennen kotoa lähtöä söin tonnikalaa purkin ja nuudeleita kahvin ja teen lisäksi. Istuin koneella järkkäämässä blogia ja siihen liittyviä sivuja ja ulkoasua. Mulla oli nälkä mutta jatkoin, kun nousin ylös oli mulla kukka tatuoinnin puolinen takapuoli jotenkin kireä. Pistoskohtaa jonne tungettu yleensä mielialalääkkeitä ja muutaman päivän päästä on taas injektio sitä ainetta lihakseen. Mietin vaan.. yhteys? Veri- ja sydäntaudit? Diabetes? Hermosto? Tuki- ja liikuntaelin... tätä täytyy varmaan seurata enkä todellakaan ota mitään askelia töihinpaluuseen, etten konttaa paikasta A paikkaan B.