Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

tiistai 16. tammikuuta 2024

Hyvää lohikäärmeiden päivää 16.1.

 Kävin Kelassa ottamassa asiaa kurkusta kiinni, lupasivat soittaa. Sossu ohjasi menemään sinne. Hoitsun kanssa juttelin vähän... taas näitä "somaattisia" vaivoja mitä mullakin on... huoh. Mulla oli 5e rahaa ja sit äiti laittoi viiskymppiä soitettuaan, niin nyt mulla olisi hätävara jos pääsisin vaikka ostaa lääkkeitä. En pääse, koska Kela on tarkka ettei kellään saa olla yli 3kk lääkkeitä niinku jemmassa...

Katsoin loppuun yhden jutun striimauspalvelusta, ja tunti sitten tullut viesti, että jäsenyyneni on loppunut. Olen selannut taidekeräilykorttien vaihtelu -sivuja, ja viimeksi kuntoilulaitteita.

Vaatteita tuli pestyä. Pelaillut. Sitä samaa vanhaa. Jotain tekoälyhahmoja omalla naamalla. Ei jaksaisi. Viimeinen lasi eilen avaamaani valkkaripulloa. Kilo m&m's karkkia Tokmannilta. En ostanut raita lankaa kaulaliinojen tekoon alennuksesta poistolaarista.

En tiedä paljonko olen lihonut mutta jotain kilo tulee päivässä nykyään. On liian nälkä. Ei riitä ruoat ei. Sitä syö pitkin yötä jos päivällä ei syö silloinkaan tarpeeksi. Joka väittää ettei ole tarpeeksi nälkä.. no, siihenkin varautuu jos nälkä pääsisi tarpeeksi isoksi. Varmaan kohtapuoliin- tehtävä suklaapuuro kiehumaitoon. Heitettävä vegaani(peruna)juusto mäkeen. Saan liian ohuita siivuja ja suutuntuma muistuttaa joltain pakasteperunamuusilta.

Eipähän mulla muuta. Luin otsikoita iltapäivälehdistä että eläkeläisille tullut yllätyksenä jotkin verojutut. Todellaki Kela varastaa 100% rahoista mitä oot tehnyt parina vuotena yhden vuoron vuodessa, ottamalla sitä seuraavan vuoden etuuksista joka kuukausi muutaman kympin. Reilua? Sitähän minäkin. Kela omistaa sut.