ihmisoikeudet

Unpopular opinion to never visit 'murica

What’s wrong with America They don’t recycle, the plumbing is old, the sleazy roadside hotels, gunlaws, people worshiping Trump, how much st...

Translate

keskiviikko 13. joulukuuta 2023

Kaikki mikä mättää

 Laitoin huulimaskin koska huulet tarttee apua. Luin 6 lukua tuota kirjaa Skitsofrenia eli saman verran kuin luku 1 eilen. Se on samaa mieltä mun kanssa psykiatrien vallankäytöstä ja vallasta pilata toisten elämä, siitä ettei lääkkeistä ole hyötyä, eikä hoitajat osastolla osaa kohdata ihmisiä sen pelon ilmapiirin vuoksi ja mitä kaikkea poljetaan ihmisoikeuksia. Diagnoosi antaa potilaan roolin ja vähentää elinikää neuroleptien sivuvaikutukset... Se miten minua ei uskottu ja miten mun alkup. diagnoosi on niin subjektiivinen ja väärinymmärretty koko valhe alusta loppuun ja siihen viitattu. Se on kirjoitettukin 24.4.09 ja mun päiväkirja osastolla alkaa vasta päiviä myöhemmin :/ Jos en pystynyt puolustaa itseäni, vaan olin "vaisu" se johtui että multa meni ääni kun olin flunssainen koska edellispäivänä kävelin Ylöjärvi-Tampere matkaa. Ei uskottu mitään saavutuksiani, laihtumistani 80 kilosta 66:een, en muka ollut työkokeiluissakaan, tehnyt mitään normaalia jne vaan läheisten mukaan olisin ollut vain huoneessani koneella, vaikka sekin olisi ihan normaalia ollut toki. "Silloin kun olit huonossa kunnossa..." Jaa silloin kun olin elämäni parhaassa kunnossa ekaa kertaa ja tilasitte mun elämän pilaamisen että kuolisin 20 vuotta aiemmin ja eläisin ilman perhettä, töitä, parisuhdetta...

Söin porkkanalaatikon ja loput lasagnettea suklaakonvehtien lisäksi. Oon ihan täys. Syöminen käy työstä. Katson Hengenvaarallisesti lihavaa. Mun piti tänään hakea joulukoristeita kanahäkistä ennen kuin huomenna ne tekee loppuviikon jotain asbestihommia siellä eikä sinne saisi mennä... Pitäisi kai olla kuntopyörällä hetki. Ei kauheasti huvittaisi yrittää sitäkään. Nukuin pitkään ja herännyt aina selkäkipuisena. Eilen illalla paketoin lahjoja ja kuuntelin joulumusaa. Shoppailin jotain shaibaa Sheinistä. Muokkaillut tekoälykuvia. Tylsää. Joulu tulossa piakkoin ja ensi viikolla toivottavasti olen pakannut tavarat ja vaatteeni. Pyykkiä pesin vähän tänään. En tiedä mitä puen joulupöytään. Tuntuu että kaikki mekot on jo käytetty moneen kertaan. Ei mua toisaalta ole kutsuttu, mutta oletan että sitä kystä on kyllä edelleen jonkin verran siellä kaikesta huolimatta. Mun eläke nousee ensi vuonna vähän, jonka lisäksi tulee pieni kertakorvaus työeläkefirmasta. Huoh ja huhhuijjakkaa... saanut eilen äidin kanssa ostettua ruokia loppuviikoksi kunnolla kun käytiin Prismassa ja liidelissä mutta mulle tuli jotain elektroniikkaromua samalla mitä sen piti viedä. xD

Äitini on tosin ihme otus kyllä. Se ei ole ikinä juhlinut mitään merkkipäiviä, olen saanut itse kasvattaa itseni ja olen onneksi erilainen kuin miten sosiaalisesti vanhempani. Psykologisissa kokeissa joskus piti täydentää "Äitini___" ja laitoin siihen vihaa minua. Sen lapset saattaa olla kaikki kohta aikuisia, enkä ole muihin yhteydessä eikä ne minuun. Voin vain olla pahoillaan niiden puolesta että saivat tuon äidikseen ja se on varmaan mustamaalannut mua niille samalla tapaa kuin isääni minulle kun olin lapsi. En edes tiennyt niiden välisistä raha-asioista juuri mitään. Jonkun kirjeen isä lähetti ja äiti oli lukenut sen eikä antanut mulle. Lyönyt vaate- ja kenkäkaupoilla, laittanut kylmään suihkuun vaatteet päällä, puhunut ikävästi kännissä minusta aivan kuin olisin pilannut hänen elämän eikä toisinpäin. En ikinä halunnut muuttaa jonnekin Pohjanmaalle isäpuolen töiden perässä, eikä äitikään lopulta siellä viihtynyt kun toinen emäntä siellä vieläkin sitkeästi elossa. Äidinäidillä on skitsofrenia muttei sitä kannata kertoa kun psykiatri haastattelee sua...