Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

sunnuntai 19. marraskuuta 2023

Eiköhnä eletä päivityksien kautta eiköstä taas

Päivitys saatavilla macOS Monterey 12.7.1...

Söin pitsan (kinkku-ananas, ranut 3.täyte) ja katsoin telkkaria vähän. Juonut hiilihapotettua makuvettä. Aamupalaksi puuroa, lounaaksi yrttivoipatonki. Sähläsin ne viimeiset rahat, tilille jäi ehkä sentti ja olen jo äidille velkaa ruoasta 50. Mutta eilen illalla sain bisset ihan ilman mitään. Tarjonnut eräs vankilakundi. Veropetoksista eli istunut tosiaan pidemmän aikaa. Harmaa talous pitäisi kitkeä. Samoin kuin tässä mun rakennuksessa joku kuivattaa hemppua kämpässään, ei saisi. Näin ulkoa uv valot ja haistan sen välillä, kuten naapuritkin ja se intialainen pariskunta lapsineen joka muutti pois tai jotain. Täällä pitäisi partioida se poliisi niin näkisivät itse ulkoa miten avoimesti täällä sitä kasvatetaan ihan sisätiloissa huumeita. Jotenkin se haju oli olevinaan pyykeissäkin niin pesin kahdesti 30° ne jotka nenään osui.

Soitin Seetheriä YouTubesta niiden uusinta akustista levyä sekä Evanescenceä mutta loopilla soi myös Daniel Radcliffen She's Coming Down the Mountain esitys. Poltin pari pikkusikaria mitä se tarjosi ja rapsuttelin koiraa siellä itsetehdyssä baarin omaisessa. Siitä on kauan, mutta olen ennenkin ollut vastaavanlaisessa luolaa, hah. Häntä kiinnosti mun eläke. Kerroin että se oli shokki enkä oisi halunnut mitään sellasta.

Huomenna kaverin luo keskustaan ehkä ja sitten ylihuomenna lääkärille jutskailua. Kerron miten stigmatisoitu perusterveydenhuollossa enkä ole päässyt silmälääkäriin. Se nyt tärkein kai. Geelimäistä kyynelnestettä kuuluisi olla niin paksua jotenkin, eikä mulla ole varaa yksityiseen. Joten sorsikaa.

En mennyt sinne käsityömessuille. Välttelin sitä loppuviimein ja hyvä niin, koska olisin ehtinyt hävin tuskin kääntyä siellä kun mun uudet kengät olisi hiertänyt ihan helvetisti.

Tutkittu tosiasia on, että ihminen löytää musiikkimakunsa siinä 16-17 vuotiaana ja mä ihastuin Seetheriin abouttiarallaa 2004 yahoo musicissa. Olen jokuset vuodet kuunnellut niiden musaa sen verran, että ollut top1% spotify kuuntelijoiden joukossa mutta he tuskin edes tietää mun olemassaolosta.

Mutta joo. En voi tehdä mitään. Rahatonna siis. Köyhäillä. Kituuttaa. Nukkua. Lannistua. Odotan että saan vähän takuueläkkeestä nipistettyä että pääsen elokuviin sitten ke. Alkuviikko melko rasittava jos ottaa huomioon etten mitään ikinä tee enää nykyisin. Työstän itseäni. Omituista että "jotkut ei tee" itsensä parantamiseksi mitään toisaalta mun mielestä se on yksi homma jota tehdään hiljaa itsekseen, eikä call-outata muita siitä että he tarvii terapiaa traumoihinsa. Mutta mä olenkin narsistien paras kaveri. Suitsutan niiden egoja silittämättä vastakarvaan ja hihittää ihmettelen mielessäni miten ne uppoo mun manipulointeihin. En silti koskaan muiden kustannuksella.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy