Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

sunnuntai 8. lokakuuta 2023

Kasa paskaa on kasa oiretta on kasa taidetta on Kasa äksäks ounou

 •  Nukuin taas puoleenpäivään, vaikka menin ennen kymmentä nukkumaan. Heräsin aamulla toki mutta nukahdin uudestaan. Melko varma että nukuin hetken sohvallakin tai nukahdin siihen, mutta että olisin käyttänyt uniapnea laitettakin. Äsken testasin ilmapatjaa. Onko muita tapoja enää nukkua. Voisi kyllä pestä lakanoita ja silittää niitä jos jaksaisi.
 • Menen illalla katsomaan Saw kympin. Se sijoittuu 1-2 osien väliin. Tarjoan lipun ja saan ilmaiset synttäripopparit jollain koodilla kai.
 • Eilen tilasin mäkkäristä jonkun mättöaterian missä oli nugetteja dipillä, jäätelöä ja hamppari ja ranut ja juoma. Söin sen leffan lopputekstien aikana ja vähän seuraavan elokuvan alkua. Ai niin mun piti googlettaa kuka on Ihmenaisen isä... xD Tykkäsin kyllä Lego Batmanistakin. Vaikkei mulla ole ikinä ollut leegoja... en nyt sanoisi että olisin ollut köyhä, mun lelut vaan möi äiti aina kirpparilla enkä kauheasti muista niistä 90-luvun jutuista sittemmin mitään... 
 • Oli mulla jokin taikatemppu ukkeli sekä tarot kortteja. Jotain vauvaleluja, ja kaikki spice-girls purkkatarrat. Barbienukke Viktoria Beckhamista. Naapurintyttö otti eksoottisemman Mel B:n barbien jostain syystä että sellaista ei löydy helpolla samanlaista tavallista barbieta... Mihin lie hukannut taas vai veikö äiti leluni. Yritin pitkään säilyttää edes sen muovisen miniversio pahvilaatikon joka tuli aidon laatikon mukana. Yritin saada yhden tädeistä ompelee mulle spaissari vaatteita barbeille, ja sen mukaan baby spaissin olisi ollut ehkä helpoimmat. Mel C osasi laulaa ja öö, Geri erosi Suomessa bändistä ja sitten me irrotettiin seiniltä kaikki julisteemme.
 • Mitenköhän tuokin taas liittyi mihinkään. No varmaan johonkin viittauksiin mitä tajusin lastenelokuvista. Zuckerbergin näin instagramissa videon jolla se kokosi tyttärensä kanssa leegoja ja sitten näytti ruudulta miten se kokosi saman flamingon virtuaalisesti.. Vaikea uskoa ettei sitä oltaisi oltu skriptattu mitenkään.
 • Kuunnellut äänikirjaa terveydestä ja kauneudesta. Alkaa historialla jalkojen sitomiseseta ja korseteista ja kummajaisnäyttelyistä viihteenä. Miten läskifobia on muovannut terveyskäsityksiä. Just oli teksti-tv:llä miten suomalaiset lapset ei ole ylipainoisia, vaan ongemat alkaa osalla vasta kouluiässä.
 • Maikkari taitaa lopettaa jotain medioistaan. Radion, teksti-tv:n ja siirtyy ilmeisesti TikTokkiin no ei vaan... siitäkin oli uutista vähän aika sitten. Harmillista koska en halua ikinä tuijottaa ylen uusintoja.
 • Täytyisi osata kyl vaatii vaihtoa mun lääkkeisiin. Puhun järkevästi erikoislääkärille kantani että tämä Abilify aiheuttaa sivuvaikutuksia (kolesteroli, insuliiniresistanssi, rasvamaksa) eikä edes tee mitään koska on vain jokin heikko Xanax ahdistuslääke eikä mua oo koskaan ahdistanut paitsi lääkkeet. Kysyn mitä saisin tilalle. En nyt sentään risperdalia ottaisi takasin mut ees jotai mistä voisi venaa taas KAIKKI sivuvaikutukset
 • Kun en mä mitään hyötyäkään oo huomannut. Olin fyysisesti elämäni parhaassa kunnossa kunnes yhteyskunnasta syrjäytettiin ja shokissa vaan mömmöillä pilattiin kaikki elämäni. Voisin olla toki katkerampi. Voisin ottaa kurkkuniskaotteen ja läimiä tajut kankaille niistä jotka on vastuussa lärveineen ja subjektiivisine puheineen itsestään- silloin kun oli minun loppusuunnitelmat kyseessä. Keksivät merkityselämykset omasta päästään jokin harjoittelijakin. Voin vain kieltäytyä puhumasta mistään kyseisestä järjettömästä, ja sitten pistivät "diagnoosiinsa" kaiken "tutkimansa". 
 • Kaikilla on oikeus joutua hoitoon lain mukaan.
 • Minulta ei kysytty vointia yhtään. Valehtelin vain mukamas, vaikka läheiset ei tienneet mitään mun menemisistä. Lihoin vain. Käytävä 100 askelta, ruoka-ajat koko ajan, tylsistyin ja poltin välillä, kävin suihkussa. Espressoa keitin ehkä. En ollut kellekään vaarallinen vaikkei mulla turvallisuudentunnetta ollutkaan. Kirjoitin päiväkirjaa, kudoin tumppua. Oli kylmät tilat ja kaameaa vankeutta, ja opin pelkää mielenterveyspotilaiden seuraa, koska siihen sumppuun minutkin oltiin epäreilusti tungettu ja labelisoitu eikä kukaan hoitaja välittänyt heistä siellä vaikka olisi vaahtoa tullut suusta.
 • Mulla oli akne ainoana sairautena, ja siinä alussa niin flunssainen kävelyn jälkeen Ylöjärvi-Tampere väliä keväällä, että multa meni ääni koska piti puolustaa koko ajan itseään hoitsuilta sossuilta ja pihistä vielä osasto lääkärille jotain. Opin itsestäni että mun vanhemmat on eronneet kun olin 1-vuotias. Miten sekin liittyy skitsofreniaan? Mun aivotutkimuksissa ei ollut poikkeavaa traumaa. Ehkä kuoleman jälkeen tutkisivat mun aivot olinko skitsofreeninen, toisaalta lääkkeethän on aiheuttanut vaurioita joita ehkä voisi verrata sairauteen. Se vaan että jos mun yhteydet aivoissa on jotenkin epätavalliset, niin johtuu vain siitä että olin älykkäämpi kuin muut ja osasin ratkoa ongelmia ja olla luova jne. Tuhottu elämä ja kaikki, nykyään olen korkeintaan aivovammaisen tasolla. Masentunut ja nukkuisin vain... kasa oiretta enää kellekään.