Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

lauantai 2. syyskuuta 2023

Lauantain mälsyys

 Sain eilen sohvan makkariin siirrettyä. Vein samalla pahvit. Sitten katsonut televisiota ja chattaillut puhelimella. Nähnyt unia. Äsken pesin pyykkejä ja järjestin tietokonenurkan eri paikkaan. Piti setviä paljon johtoja, tuolien siirtelyä. Poltan kynttilöitä. Mietin jos en hikoilisi niin paljon, ehkä pitäisi silittää petivaatteita. Täällä on melko kosteaa sisällä. Ehkä kun kuivaan pyykkejä sisällä, mutta tuntuu että en mä niin paljon sitä pyykkikonetta vinguta edes.

Telkkarissa tuo nainen huutaa täysiä kun se on niin addiktoitunut ruokaan. Mä laittaisin jo rauhottavat perseeseen. Enkä mä ole ikinä tehnyt mitään millä ansaitsisi lääkkeitä jotka tekee eläväksi kuolleeksi.

Paitsi ehkä vihannut Radio Novaa ja sitä yhtä bändiä melafobisesti juontajista alkaen ja niiden höpötyksistä. Koska 95% suomalaisista työpaikoista kuunnellaan sitä, niin en sovellut työhön Suomessa.

40 päivää vielä siihen, kun Daddy tulee käymään Suomessa. Nyt on pokemon Go:ssa yhteisöpäivä mutten ehdi juuri osallistua. Söin kasvishernaria ja yrttivoipatongin, aamupalaksi jogurtin ja pbj-voileivän, nuudeleita lounaaksi. Hikoilen vain hermostuneesti.

Eilen olin monta tuntia pahoinvointinen, mutta en syönyt muuta kuin sen käsivarren paksuisen pitakebabin ranuilla. Aamupaino 120kg.

Muoks. 1,5 tuntia silitin kolme parisängyn lakanaa. Aamusta olin 8minuuttia kuntopyörällä.