ihmisoikeudet

Ken lampeen kurkistaa, se kuvajaiseensa rakastuu tai ainakin Narkissoksella näin

Eskaloitui. Olen froggy lover

Translate

torstai 14. syyskuuta 2023

Gigatavu terassa on kuin kolikko kimpoamassa pedatulta sängyltä

Krediittiä Google Play 5eur. Mitä sillä tekee?
Ei varmaan ole ainoa lunastamaton "etu" mikä löytyisi.
Olen tässä macbookilla jota päivitin eilen. Menossa myöhemmin terveyskeskukseen. Kuun lopulla on lääkäri peräti tästä näköyhteydestäni jota sumentaa räkäinen kyynelneste. Yhteys pitäisi itse ottaa hoitotahoon, jotta saisi aikaa sinne. Kelaa varten vuosittainen käynti ollut viime jouluna ainoa kontakti. Voisin toki hakea lisää eläkettä vaikka heti Kela sivuilta 2024 tammikuusta eteenpäin, mutta menee omalla painollaan se käsittely ja lausunto.
Olenko hullu vieläkin? Ei kiinnosta mielenterveys. Ei samanlaista pakkomiellettä siihen kuin nuorisolla. Olenkin syntynyt kehoon johon koen kuuluvani, ja mieluummin kuolisin kuin vetäisin jotain testosteronia. 
Noh. Olen tässä hiljakseen laihtunut ainakin sopivan tasaisesti alaviistoon nyt kun on masennus ja diabetes2 lääkkeet, enkä tupakoi ja harvemmin juon enää bestiksen kanssa.
Ja mulla on kiva ddlg suhde 24/7 tavallaan. Hän ei kerro paljoa elämästään ja mulla taas ei ole elämää, mutta ainakaan ei liikaa rasiteta toisiamme. Heko heko. Tarkoitan että kyllästyisi tai vaikka että himo häviäisi mahanpohjasta. Kuka vi**u näkee unta jostain Kajsa Blomista?? No, en tiiä. Näkee sit kun hän esittelee itsensä, v***.
Niin muute, nukuin silitetyissä puhtaassa lakanassa. Laitoin entiseen Twitteriin huomenet haha. 
there's an app for that
Toisaalta kukaan ei välitä yhtään mitä kirjoitan. 
Käsi vain minihameen vyötärön alle, osoittaa keskisormea...

puhdasta uutta pinkkiä arpea