Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

keskiviikko 9. elokuuta 2023

Tyhmä hullu rakennus täynnä pellejä, kaloja, jalkasilsaa ja lääkäreiden hypokondriaa? #sus

 Kerromme itsestämme tarinaa. Kaikista eniten tykkään tarinoista joilla ei ole loppua, sekä lastenkirjoista jotka voi kertoa yhdessä illassa tarinan kanssa samaan aikaan ja jossa on magiaa ja onnellinen loppu kaikesta saatanasta huolimatta.
!!!
Vihaan itseäni kun spoilaan itselleni kaikki pitkät jutut yleistämällä syötävämpään muotoon!! Kaikki kuluttaa tarinoita viihteen muodossa. MEikÄ sisäistää ne vitjake. Eiks kaikki just pitäs ulkoistaa? Niinku toksiseksi jne
en tiedä enää. Ei ole tapana pelotella kumpaankaan päähän poliittisia uskomuksia jos kerran asiat joita hoidetaan, on yhteisiä ns.
Mutku tuntuu vaan että näen sen sen metsän puilta, jne? Kerroinko jo mun vertauksen näistä mun elämän rakkauksista? Nolostu vaan! Ei se mua haittaa, kävin just paskalla istuu kolme varttia alasti. Pohdin elämämmän perustarkoituksia!!!?
Rakasta mua tai et, niin saattaapi tuo olla sääntöjen vastaista. Toivo on melko vaarallinen musertava paino toisten olioiden aktiivisuus-laiskuus tasapainoissa eikäku?

#meniskösuihkuujanukkuu #palavakatse #yhdentähdenlukaali