ihmisoikeudet

Ei yhtään näytelty lähinnä keskeytetty

 Kirjoitin pitkän sähköpostin ja sitten gmail kaatui. Ei löytynyt mitään luonnosta. En tykkää tästä yhtään. Kävin syömässä perheen kanssa ra...

Translate

perjantai 4. elokuuta 2023

Muiden miettimistä ja seuraan hakeutumista

 Hei guugeli wörkkispeissi,

x

Tein bestiksen kanssa puhelimessa, äsken, jonkinsortin myönnytyksen viime viikon riidastamme. En ole pitkävihainen koskaan.
Kävin aamusta tutkimuksissa. Olin ihan tukossa, shokissa, muistamaton, ja muutenkin mietin liikaa sitä tapahtumaa alitajuisesti käsitellä tuollaista viime päivien miesjuttua. Kaikki miehet on raiskaajia joo mutta ehkä vielä iän mukana alan joskus tajuta millaisen miehen haluaisin ns. "kunnollisen", tai äitinsä ainakin osaa arvostaa miehessä jotakin, en tiedä. Juteltiin vaikkei pitänyt miehistä matkalla kaupassa käymään.
Pyysin sitä tekee mulle varsiluomien jäädytys operaation. (Maksoi neljäkymppiä apteekissa, ostin veronpalautuksilla huvikseen.) Molemmin puolin kaulaa pari ollut jo pidempään. Ehkä hän ei ollut tarpeeksi napakkaotteinen ja hoidatus pitää vielä uudestaan tehdä 2vk päästä? Vaarallinen laite eikä mitään hävitysohjeita...
Niin ja ostin laksatiivia löysentää mahaa, kun on taipumus ummetukseen/pidättämiseen, kun jännitän kauheasti jotakin mihin en voi vaikuttaa, esim. vastentahtoen joudun johonkin.