Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

sunnuntai 13. elokuuta 2023

"Katsoin vain webbisivua", sanoi monni ja jatkoi surffaamisen kalastelemista

 Sori saksalaiset skämmerit, mutta ei nyt raksuta miksi mun pitäisi antaa mun maksukortin tiedot teille. Vahvistaakseni 21 euron tulot etsy paidan myynnistä, johon lisäsin mun hienon grafiikan, ilmeisesti. Kenelle muka tulee noin äkkiä tilauksia.

En nyt jaksa selittää mikä kaikki tässä meni pieleen. Odotin vain että eiline värityskirjani hyväksyttäisiin. Mulla oli selkeästi ostaja mun suunnitteluille, joku muukin kuin minä itse. Toisaalta tarvitsen uusia värikyniä.

Media-alalla toimiminen kurssi selkästi kiitettävästi läpi, mutta vaatisi kyllä uusimista. Ette ehkä ymmärrä mitä kaikkea tässä prosessissa joutuu koodailemaan, pelailee hiirellä, näpyttelee, kumarassa tyyliin pimeääkin alkaa jo tulla ulkona?

Syksy hiippailee takakautta sisimpään, kun hivuttaudun takavasemmalle piiloon. Ei saisi unelmoida passiivista tuloista. Huijari huijaa painokonetta, peukalolla, etusormella, mutta koneet ei pysähdy. Paina nappia jos olet ihminen edes.
En vaan käsitä miksei mikään toimi, tiättekste?
Onhan siitä nyt 6 vuotta kun aloin opiskella painajaksi. Media-alaa. Kommunikaatio tekniikkaa. Painotuotteita, nippejä ja sitä jälkeä juurikin... en nyt muista mitä Wikipedia sanoo koko aiheesta tai alasta enää. Tuotantoa. Mitä vaan. Hallintaa värien. Opi et sä maalaamaan. Oli hyvä 1996 vuosi elokuville, ehkä paras koskaan.
Mutta joo, pitäisi poistaa tuo ulkoinen kovalevy T7 käytöstä kun siellä on tallessa kaikki meikän piirrokset ja pornoelokuvat ja musiikit.
Pääskäätten käsiksi siihen dataan ja binäärikoodiin sitten... Harmi kun tunnistan kun mua yritetään huijata, enkä ymmärrä saksankieltä paitsi der satanöllische wunschpunsch ja se oli paras lapsuudenkirja mulla se M. Endeä.
Jos voisin nopeeta siteerata, sen kohdan mihin Kajsa ihastui ekalla luokalla, mutta ehkä pilaisin kaiken. Kasa saatanaa niin on se vaan, öö... Kai su, technon? Kreikkaa ja meinaa että "Sinäkin Brutukseni", tosin en ole mikään shakespeare vaikka olisikin voinut olla nainen.
Olen vain innostunut kun ei tarvi käyttää pöksyjä.
Siitäs saitte. En edes huomannut miten maha on kipeä liiasta makeasta.