Odotuslistani

Hae tästä blogista

And there is myself also!

Tampere Guidebook Chapter 1: Introduction Welcome to Tampere, a vibrant city in Finland that offers a blend of rich history, stunning landsc...

Translate

torstai 27. heinäkuuta 2023

Pidemmät esipuheet herrasväet ja muut vähemmän osalliset

 Rakastuminen on niin turhaa. Häiritsee arjen harrastuksia ja muita toimintoja. Varsinkin kun toinen enimmäkseen vastaa ja ajattelee sun puolesta ja vähän verkkoviettelee sua. Turpa umpeen h***a äläkä kuvittele liikoja hänestä.
Nukuin vain muutaman tunnin. En ole tupakoinut tänään. Syönyt yrttivoipatongin, jogurtin, kaakaoo ja vaaleeta leipää paahdettuna ja kinkkusiivuilla sekä juustolla.
Ehkä voisi huomenna mennä bestiksen, luokse keskustaan, mutta onko varaa omiin juomiin. Tuntuu että aina joku satanen haihtuisi kuin ilmaan kun tekee mitään edes. Ehkä joskus seuraavassa kuussa. Vai mitä!
Pitäisi hakea postista paketti, siinä on suihkuun uusi LED valoilla toimiva suihkupää vanhan tilalle.
Jossain vaiheessa voisi uusia reseptin diabeteslääkkeille, ja jos vaan viittisi koskaan mittailla sokrujaan.
Pyöräillä kuntopyörällä, kastella kukat, tiskata tiskit, järjestellä tavaroita ja vaatteita, vaihtaa petivaatteita, heittää pyykkiin jotain pyyhkeitä ja vaihtovaatteensa. Pahvit vein joku aamu kierrätykseen.
Asun. Elän. Olen. Joukossa on hyvä asua, sanoi lapamato.
Mistä kaikki aina kiikastaa! Miksi murehtia, kun jos sitä ei voi tuntea, syödä, pissata sen päälle tai haukkua, niin koirakin jättää sen rauhaan...
Ja muita kiinalaisia viisauksia jykevästä puusta- joka taittui kovassa tuulessa, mutta ruohikko.,myötäili tuulia ja jatkoi vain kasvua.
Kas vain sanoi kasvain ja kasvoi vain. Tylsää teratavuittain ja ehkä vähän kultakaloittainkin ja barbeittain.
Sanokaapas se! Kuka keksi rakkauden. Ja miksi vitussa ei ikinä kohdistu minuun ne sanat.