Odotuslistani

Hae tästä blogista

Hylkää minut ja hylkäät itsesi

Ärsyttävää olla tyypin kanssa, joka on Murphyn lain puolella sekä oksettavan Trumpin että paasaa ydinsodasta ja ilmastosta negatiiviseen säv...

Translate

perjantai 7. heinäkuuta 2023

Lampaita ja pellavaa

 En mä taaskaan paljoa nukkunut. Keskiyön jälkeen tuli kuun rahat, maksoin vuokran. Pari tuntia ja pitäisi mennä silmätarkastukseen. Onneksi sairaala on kävelymatkan päässä. Pelkään että diabetes olisi vaurioittanut mun silmiä, mutta onhan se nyt rutiinitarkastus.

Olin eilen vähän kipeä tai ainakin heräsin ihan kuoleman porteilta aamusta. Päivällä kävin suihkussa, koska olin niin jäässä että kesti kauan kuuma suihku saada eloa mun raajoihin.

Raajoista puheenollen... ihme, ettei mun kuvia ja tekstejä ole poistettu instagramista mutta ehkä kovin moni ei niitä katso. Ensimmäiset neljä katsoi koko videon, ja kymmenen sen jälkeen keskimäärin alle minuutin? Oli pakko jakaa mun ja austraalialaisen yhteisiä chattailu hetkiä ruutukaappausta.

Yksi kynsi halkesi tässä viikon sisään, ja on vähän kipeä. Lakkasin sen mustalla, mutta ei sillä kauheasti viitsi kymmensormijärjestelmää tukea. Ehkä sen sormen voi korvata, noin.

Söin eilen ainakin pussin juustosämpylöitä ja kanaleikkeleitä, mutta aika huonosti muuta. Yöllä mussutin näkkileipää. Joten vesi ja leipä linjalla. Aamupaino alkoi 122:lla. Tarkoitus olisi laihtua elämäntapaa muuttaen, mutta sitten varmaan panikoin ja turhaa työtä tullut tehtyä terveyden kustannuksella. Sellaista se on ainakin ollut?