ihmisoikeudet

Uuvun jo uneksimisesta

Liian pieni tarve  Mulla on huono kunto. Ei tule lähdettyä kävelylle. Rakennuksessa on ilmainen sali ja itselläni kuntopyörä ja painot. Mull...

Translate

keskiviikko 5. heinäkuuta 2023

Elämässä pärjää kun muistaa ettei millään ole väliä

 Rahalla saa ja autolla pääsee. Mun vanhoja kuvia oli lukittuna yhdessä kuvapalvelussa. Katsoin läpi.  Olen aina ollut vanha sielu. Sitten tilasin viikon Bumblea. Saan parikymppiä kaverilta takas loppuviikosta. Oon syönyt pelkkää karkkia ja sipsiä tänään. Tuskin elän kauaa. En osaa selittää suomeksi mitä kaikkea elämyksiä tiedän mun salarakkaan takii. Kannattaa toki pitää silmät auki ja tehdä huomioita muista, eikä kaikkea tarvitse korjata. Ihmiset pyörii samojen kaavojen parissa päivästä toiseen, vaikka olisi miten taipuisat aivot. Sitä unohtaa miltä itse näyttää, jos lukitsee itsensä luolaan ja erehtyy luulee seinillä olevia varjoja todellisuudeksi.