ihmisoikeudet

Ehkä sä haluat pitää sen (isän koulukaveri laiterahoituksesta jota edelleen makselen)

Olen silmittömän vihainen kaikenmaailman rahan lainaajille jotka valehtelevat sovituista asioista. Lowellille olen maksanut vuokrasaatavan j...

Translate

tiistai 4. heinäkuuta 2023

Kauan pelätyn tiistaiteatterin illan aamu

 Tuli mitä ihanin kesäsää sitten. On mulla sadetakki. Sateenvarjoa ei saa ottaa. Katson bestiksen koira perään klo 13-16 ja sitten yritän ehtiä ennen 19 parin kilometrin päähän kesäteatteriin. Menen yksin ekariviin ja ekaa kertaa standuppia ja suomeksi ISMOn esitystä.
Laitoin uuden mekon ja tänne alle legginssit kun on niin viileää. Ehkä teen viime hetkellä jotain meikkausta naamaan, mutta hiki ja koira nuolee ne pois kuitenkin.
Nukuin muutaman tunnin kuunnellen valkoista taustamelua kuulokkeista.
Hyvää heinäkuun neljättä.
Olen uneksinut liian pitkään siitä austraalialais sankaristani. Neljäs päivä tuli putkeen. En hae sitä lentokentältä, ehkä menen suoraan hotellihuoneeseen. Olen romantikko. Laitoin tuttavalle sen alastonkuvan ja tämä nuoria poikia ihaileva nainen sanoi, ettei sillä ole hyvä kroppa. Mä tykkään vanhemmista. Sillä on staminaa, ihanat silmät, isot huulet, enkelin perse, kaunis elin... ja ehkä tuhmaa aksenttia. Sain siltä aamulla ääniviestin. Vastasin jotain.
Snapchat on kuin tehty alastonkuvien vaihteluun.
Minäkö väsynyt ja hiukset sekaisin?
HERÄTYS.