ihmisoikeudet

Satiiri ja sen sulkijalihas, ei ihan loppuunjauhettu aihekaan

 Ahdistuminen ei pue minua. Tilaamani makeiset ja jotain mausteita ja herneitä nekkuun tuli kotiin paketti. Laitoin niihin reilun 60e. Söin ...

Translate

tiistai 4. heinäkuuta 2023

Kauan pelätyn tiistaiteatterin illan aamu

 Tuli mitä ihanin kesäsää sitten. On mulla sadetakki. Sateenvarjoa ei saa ottaa. Katson bestiksen koira perään klo 13-16 ja sitten yritän ehtiä ennen 19 parin kilometrin päähän kesäteatteriin. Menen yksin ekariviin ja ekaa kertaa standuppia ja suomeksi ISMOn esitystä.
Laitoin uuden mekon ja tänne alle legginssit kun on niin viileää. Ehkä teen viime hetkellä jotain meikkausta naamaan, mutta hiki ja koira nuolee ne pois kuitenkin.
Nukuin muutaman tunnin kuunnellen valkoista taustamelua kuulokkeista.
Hyvää heinäkuun neljättä.
Olen uneksinut liian pitkään siitä austraalialais sankaristani. Neljäs päivä tuli putkeen. En hae sitä lentokentältä, ehkä menen suoraan hotellihuoneeseen. Olen romantikko. Laitoin tuttavalle sen alastonkuvan ja tämä nuoria poikia ihaileva nainen sanoi, ettei sillä ole hyvä kroppa. Mä tykkään vanhemmista. Sillä on staminaa, ihanat silmät, isot huulet, enkelin perse, kaunis elin... ja ehkä tuhmaa aksenttia. Sain siltä aamulla ääniviestin. Vastasin jotain.
Snapchat on kuin tehty alastonkuvien vaihteluun.
Minäkö väsynyt ja hiukset sekaisin?
HERÄTYS.