Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

sunnuntai 2. heinäkuuta 2023

Joojoo uneksin mutta vaan mahdottoman hyviä sessioita

 Kääk ja kääk tätä mun ja mun salarakkaan viestittelyä snäpissä. Haluan antaa sille kaiken mitä voin <3 Se hamstraa kaikki mun viestit. Mä hamstraan sen alastonkuvat. Voisin piirtää sen paremmin, tai meidät kietoutuneina toisiinsa.
Kävin äidin kanssa kaupoilla. Sain uuden mekon ja paidan ja hellehatun. Vessapaperia, toiset crocsit, pyykinpesuaineita. Laitoin nyt sitten minäkin 60 asteeseen lakanoita ja hikisiä pussilakanoita.
Join yhden oluen mitä jäi eiliseltä ja poltin röökiä. Tein listaa mitä pitäisi tehdä salarakkaan kanssa. Jos se on täällä jokusen päivän tai viikon syksyllä. Varaa viikon päästä lentoja. Mun 35v synttärit ja sit Ranskassa sillä oli toiset synttärit tulossa. Se on ajellut satoja kilometrejä pitkin Australiaa isänsä kanssa karavaanarina. Raukka joutunut käsittelee terapiassa asioita liittyen vanhempiinsa.
Se on niin huomaavainen, ja ottaa toiset huomioon kuin jokin enkeli. Mun mielestä sanoo aina kaikki oikeat asiat. Ihan paras. 

Ja mun elämäni paras seksipartneri koskaan. Maratonirakastelija. Mä vain sain orgasmia toisen perään enkä pystynyt laskea niitä edes. Multa meni jalasta tunto, ja siinä oli kyllä vähän raiskauksen makua sen jälkeen mutta sain silti orgasmeja ja sittenhän se kutsui mut Lontooseen silloin pariksi viikoksi 🤤. Kävin sen jälkeen kahtena vuonna vielä kattoo sitä. Siitä on nyt kuitenkin jo aikaa, ja tämä on tällaista rajatonta uudelleentutustumista.

Lontoossa se kokeili mun luvalla mm. mun sisälle pissaamista suihkussa. Sitä en muista nuoliko kumpikaan toisen persereikää. Antaisin sen tehdä mulle mitä vaan ja daddy saisi käyttää mitä tahansa mun reikää.<3 Lupasin herättää sen mun suulla joku aamu kun se on täällä, mutta yksi yö pitäisi olla hotellissa ottaa kylpyammeellinen huone, ja sain luvan nuolla sitä mistä tahansa kohtaa sen kroppaa<3 Meillä on ikäeroa vähän. Ja se on aina tosi varovainen ettei laita naamansa kuviin mitä se laittaa, mut on se ihan tavallisen komea, en sitten tiedä mitä se tekee työkseen. Australiassa sillä oli jotain vanhempiensa hevosia ja kanoja ja koiria huolehdittavana pari viikkoa tuon roadtripin jälkeen.
Se on niin fiksu. Viisas ja älykäs ja kuuma ja kokenut. Tämä on kiva tilaisuus hyökätä sen hepin kimppuun.

Poistin twitter sovelluksen mun puhelimesta. Tilalle voisi ottaa minkä tahansa, esim. Quora tai LinkedIn tai mitä tahansa muuta. Jos Musk pelkää niin paljon data scrapingia ja käyttäjien hyväksikäyttöä niin kukaan ei saa lukea yli 300 twiittejä päivässä, jos ei maksa sitä 11e kuussa triljardöörille. Saanhan mä lukea uutiset vaikka ilmaiseksi teksti-tv sovelluksesta. Enkä tue republikaaneja. Tämä oman maankin oikeistohallitus on tarpeeksi kestettävää kun ottavat köyhiltä ja antavat rikkaille. Soppajonot kasvaa ja ihmiset kuolee nälkään kaduille, kun maahanmuuttajat jotka ei edes suostu opettelee maan tavoille tai kieltä, saa monta tonnia enemmän Kelasta. Vieraskoreutta pitää olla. Mun mielestä ihmisen syntyperällä ei pitäisi olla väliä, sillä onko mies tai nainen vai muuta. Lapset ja naiset ensin.

Otsikoksi sopisi kyllä Kajsan sugardaddy Suomeen, mutta ei se ole edes mitään sokerideittailua. Mä en edes tiedä sen nimeä. Se on salarakas. Eikä mikä tahansa kiimainen pikkupoika. Se on varttunut kypsä mies joka tietää mistä pitää kiinni;)'-^¨¨' Kuolaan. En tiedä miksi oon niin säälittävä. Humppaa päivästä toiseeen.
Pusuhuulia ja kolonsa se kyntömieskin löytää.