Odotuslistani

Hae tästä blogista

Through a grindr called ChatGPT, a rewrite

 Station's Staff of Destiny: Nonbelievers Need Not Apply I had a conversation with my best friend about rainbows, trees, and the plight ...

Translate

sunnuntai 18. kesäkuuta 2023

Om mani padme hum

 Nukuin aika pitkään. Heräsin aamuyöstä laittaa parvekkeen oven kiinni muuten vaan. Nyt täytyy varakopioida albumiarkisto Googlesta kuvia. Mun vanhoista blogeista jotain kuvia lähinnä. Tämä Uinuva prinsessa dieetti toimii jokseenkin. Söin eilen vain pitsan ja vaniljajäätelöä mansikkahillolla ja laihduin kilon ehkä.

Kävin suihkussa, pesin hampaat, otin aamulääkkeet metforminia. Naapurit saattoi lopettaa 23 jälkeen kovaäänisen naurahtelunsa ja musiikkinsa, mutta mä varmaan nukahdin jotenkin laitteeni huminaan.

Kaikilla on tosiaan menoja tänä viikonloppuna, paitsi minulla. Miten voisikaan olla. Ei ole varaa mihinkään. Poltin juuri viimeisen tupakan. Ei siitä nautintoa sen kummemmin saa, ei siinä.

Jep, kävin kaupasta hakee jotain paitsi röökiä. Nukuin päikkäreitä. Katsoin live striimejä vaikka olin just ollut nukahtamassa, kaveri soitti olevansa osastolla taas

Hetken.yritän tuulettaa tän yön.