Odotuslistani

Hae tästä blogista

https://www.episodi.fi/uutiset/jenna-ortega-suutelee-naista-suomen-kielen-tahtiin-uudessa-elokuvassa-episodi-selvitti-mista-on-kyse/ Aloin y...

Translate

perjantai 16. kesäkuuta 2023

Kuumalla ei jaksa syödä mutta lihoa voi

 Mä keräsin eilen tienvieruksilta kolmetoista eri kukkaa. Oli siinä kielo, orvokki ja jokin pihan puunkin kukka, sinisten ja violettien kukkien, ja päiväkakkaran ja voikukan lisäksi. Mä laitoin ne tyynyn alle pienessä läpinäkyvässä muovipussissa tms minigripissä. Mä näin unen ja menin siinä naimisiin. En kerro kenen kanssa.

Nukuin vielä lisää sohvalla. Ajattelin että pakko nousta ylös, kun aloin miettii onko mustaihoisilla perheillä mustaihoisia joulupukkeja.

Meen nukkuu niin mulla on kyyneleet silmissä jos avaan silmiä. Mulle tulee nyt mieleen näistä hiuksista jokin pellen tapainen. Eilen se oli punajuuri. 

Kaikilla vaikuttaisi olevan viikonloppusuunnitelmia. Paitsi mulla. Meni läskiksi eilinen syöminen taas, vaikka sitä ruokahalua ei olekaan. Join kolme tölkkiä mietoja kaupan juomia janoon, kun vahdin kaverin koiraa. Nyt ei taida olla varaa käydä missään ennen juhannusta, jos silloinkaan. 

Huomasin eilen TikTokista että joku mun seuraama kehopositiivinen läski-influensseri on Suomessa, pulahduksesta kylmään järveen. En mennyt sen liveen aiemmin, mutta tiedän että sillä on tapana käydä disney worldit yms joten ei mua hätkäytä. Sen reidet on leveämmät kuin sen vyötärö, mitälie sementtiä se on niihin injektoinut lol. Tiedän että sen käyttäjänimessä on ainakin glitter..

Kaikki lempinimet ym netti nimimerkit, joita ominut vuosien saatossa on viety jos eivät olleet varastettuja. Kinkyvanilja, lav3nt3l1, lohikäärmevaaka, Ruikuli, hiilimato, Zelandoni. Ollaan sit vaan Kajsa (tai kaysuh)

Tuo piikki kävijöissä muuten tullut Singaporesta enimmäkseen. En varmaan kaikkea muista aina kirjoittaa tänne, siitä lyhyet postaukset kun laitan muuallekin someen. Pitäisi ignorettaa koko some kun se ignoraa minut, ei huolia tai häivääkään.