ihmisoikeudet

Terveystiedon numero lukiossa 9

dissaus informaatiota tulossa koska mistä minä tietäisin mitään? Ei ole kyl äiti opettanut näitä... Hehe. Eat more ! Ja mulla soi herätyskel...

Translate

torstai 4. toukokuuta 2023

Suomalaiset persut mainittu fasistivideossa, torille äkkiä

 *avaa kuukausilaatikkoa pienoisyrittäjältä briteistä jotka on kulutuspositiivista disneyhömppiä -samalla kun katsoo videota miten kuluttaminen tuhoaa planeetan ja lompakot*, mutta on iloinen ettei mulla ole yhtään striimauspalvelua käynnissä tällä hetkellä (ehkä jonkin tiedekanavan voisi)

Kävin eilen ja tänään kulutustaivaassa, mutta ainoa tavara mitä ostin oli hiusväri ja sitä ennen ostin vaan vappuna opiskelijoiden vappujulkaisun. Mun puhelinlasku on toisaalta isoin kuin koskaan, koska lähetellyt tiktok lahjoja jotka on vaan jotain digipikseliä siinä ruudulla.

Nationalismi eli persujen rasistinen äärioikeisto tuhoaa luontoa, ja niiden fasismi tarvitsee kriisejä jossa talous on jo meidän "demokratiassa" tuollainen ylikuluttava ja luonnosta erkaantunut trendi, joka polttaa hiiltä kaasua ja muita dinosaurusten nahkasta ja luusta muodostunutta uusiutumattomia luonnonvaroja joita kapitalistit puolustaa niiden käyttöä, ja valehtelee ettei olisi mitään ilmaston lämpenemistä ja globaalia muutosta maapallon säässä tuhoisiin ilmiöihin. Maastopaloihin, hyökyaaltoihin, vedenhätään ja muihin joista on tulossa normaalia eikä maapallon sää ole enää sitä mietoa mitä se oisi ollut ilman ihmisen vaikutusta!


Valkoihoisten raivolle ei voi mitään kun ihmiset puolustaa rikkaiden taskuja.