Hiki ei haise vaan ne bakteerit :o

 Helvetti mitä helvettiä. Aloin puuhastella. Nostelin pyykkiin haisevia vaatekasoja. Laitoin 120 punnan arvoisen harmaan sängynpeitteen säng...

sunnuntai 14. toukokuuta 2023

Lihavat huohottaa enemmän kun meillä on läskiä rasittamassa myös kaulaa jos ei ala heltta allttovibra oopperoimaan (tiedän musiikista yhtään mitään niinku)

Mun mielestä ne 2 nopeaa halia eilen oli romanttisempia, kuin mun pano tänään, mutta liippaa kyllä lähimain. Vähänkö olisin vihainen jos mun miehellä olisi jotain faneja joita se halailisi keikoilla. Mutta mulla on yksi eksä joka avasi mun silmät flirttailulle, enkä halua lisää eksiä, haluan vain ihailla oikein kaukaa. Toisaalta saan sairaan vähän haleja.
Tyyppi piti kii mun läskeistä ja tisseistä takaapäin, niin samalla ei päässyt ajatuksetkaan karkailee muihin. Sit runkkasin jotain myöhemmin ja mua häiritsi että mun tyyny haisi jollekin päärynälle(??) mutta taisin mä jotain hokea että pistä se sisään please yeah. puttaa sisään vitt- xD ooh yeah. Oon mä siis seksissä hyvä vaikka aina se tuntuu ekalta kerralta uuden tyypin kaa. Tämä oli oikeasti jostain uggabugga kylästä munikäinen tumma mies fb datingista "kaveri" tykkäys. Lupasi että juodaan tiistaina jotain alkoa. Hän tulee bäkkii treelle, mut jäi kyl vähän avoimeksi minäkö ne hankin vai se.
Aina mulla on jokin miespakkomielle. Käy sääliksi mua sekä sitä miestä. Vahvistusharhaa tiätteks. Kyl mää tiiän (tänään opin) että miehet haluaa miellyttää mua mutta miettikää nyt niitä lihallisia himojanne, että mitä kehtaatte pyytää ja lähettää mulle. En ole: 1. pyllynpyörittäjä 2. vaaranna terveyttäni ja riko omia rajojani jotta toiset voisi mua käyttää hyväksi 3. vai kuvailinks mä just niinku miehet eikäku

Mutta joo kyl se leuka taisi kolahtaa mun olkapäähän. Mulla oli jotain laventeli hajuvettä enkä ollut kauheasti hikoillut. Sitä en muista kauheasti miltä se toinen osapuoli tuoksui myöskään. En ole mikään superhaistaja mutta ehkä siltä miltä nyt saattaisi kuvitella ruudun toiselta puolelta maassa jossa kaikki käy suihkussa ja muutenkin on ilma puhdasta ja persoonattoman steriilin kliinistä vastaleikattua hankea eikäku
Omapahan on vikani jos meikä riisuntuisi jos toinen käskee ja esittelee sille kortsukokoelmat samalla. Ehkä jos tuo olisi ollut päällä niin sitten se olisi merkannut enemmän ja outoa kun en edes ottanut silt suihinkaan. Tilasin vaan nälkääni mäkkärit sen jälkeen. 
 Niin no ehkä se halaus tuoksui vähän kitaran nahkahihnalta, mäkkärin hampparilta, ja tpaidalta. Onnellisia elämyksiä etten vaihteeksi yrittäisi muistella jotakin känniajatuksia turhaa analysointia. Kyl mä siis niinku vähän googletin halauksia kun ei me tässä maassa hirveästi halailla noin yleensä merkityksiä tiätteks& luulen että oon ihan bueno
Joo. Ja mulle nyt oikeasti jotain kylmää olkapäätä vaan.

Lukijat

linkkejä

 BookCrossing: kajsa88
 deviantART: dracoenator
 Facebook: kitujainen
 Goodreads: Kajsa_Blom
 Instagram: kajsabl
 Snapchat: kajsa88
 TikTok: kajsablom88
 Twitch: kajsa_blom
 Twitter: kajsabl

PERSONALITY
Sensible

Emotionally versatile

Open

Industrious

Communicative

Gentle

Innovative

Resourceful

Perceptive

Supportive

Introspective

Idealistic

Well-organized

Charismatic

Energetic

Distant

Understanding

Observant

Dependable

Efficient

Practical

Entrepreneurial

Outgoing

Logical

Friendly

Dark

Fiery

Artistic

Rational

Experiential

Perfectionist

Analytical

Independent

Introvert

Unique

Intelligent

Structured

Creative

Dreamy